JOLIE PROTIV PITTA

ANGELINA JOLIE MOGLA BI IZGUBITI SKRBNIŠTVO NAD DJECOM? Nastavlja se rat bivših supružnika, sudac gubi živce: 'Sve je moguće, mora popustiti'

 
Angelina Jolie i Brad Pitt 2007.
 Profimedia, Abaca

Angelina Jolie mogla bi izgubiti potpuno skrbništvo nad djecom koju ima iz braka s Bradom Pittom, ako ne popusti u svojim zahtjevima i ne poradi na njihovom odnosu.

Sudac kojem je dodiljen njihov slučaj razvoda, rekao je da ‘za djecu može biti štetno ako nemaju nikakav odnos s ocem’ te da je ‘za svakoga od njih iznimno važno pokušati ostvariti zdravu i snažnu vezu s majkom i ocem’.

Također je odredio glumačkoj zvijezdi i redateljici da svojoj djeci omogući mobitel kako bi ih Pitt mogao nazvati bez njezinog nadzora. Zabranio joj je i pregledavanje poruka koje djeca izmijene s tatom, piše Page Six.

Bivši su supružnici dobili i raspored za ljetne praznike i svu djecu osim Maddoxa koji je dovoljno star da sam odluči koliko vremena želi provesti s Bradom Pittom. Tako će djeca s tatom provesti od 8. do 17. lipnja po četiri sata dnevno dok god će on boraviti u Londonu, gdje je Angelina za djecu i sebe iznajmila kuću zbog poslovnog projekta na kojem radi. Pitt će moći vrijeme istovremeno provoditi samo s dvoje djece, a u toku ovih 10 dana mora se sa svakim djetetom vidjeti barem dvaput.

Sud je zabranio da se u tom periodu Jolie miješa u njihove planove i bude prisutna na druženju. Isti period vremena Pitt je s djecom dobio u srpnju, no tad će na njihovim susretima biti prisutan i dječji psiholog koji će razgovarati s djecom prije i poslije svakog susreta. Ove mjere se još provode jer je glumac u vrijeme kad su podnijeli zahtjev za ravodom, bio optužen za nasilje nad djecom. Optužba je proizašla iz njegove svađe s Maddoxom, no nije bio osuđen. Raspored susreta oca i djece nastavit će se i kad se obitelj vrati u Kaliforniju.

‘Ako maloljetnoj djeci i dalje bude uskraćivano druženje s ocem i ovisno o drugim okolnostima, moglo bi se dogoditi da sud oduzme dio vremena s djecom majci ili u konačnici potpunim oduzimanjem skrbništva’, napominje se u dokumentu.

Nakon objave detalja iz sudskih dokumenata javila se glasnogovornica Angeline Jolie koja se obratila priopćenjem: ‘Ova objava dokumenata navodi na pogrešan zaključak i nije u najboljem interesu djece. Angelina je od početka fokusirana samo na zdravlje i potrebe djece te je zbog toga bilo vrlo važno da se ovo posljednje ročište odradi privatno, bez javnosti. Žalosno je da je netko, iz očito sebičnih razloga, omogućio objavu dijelova povjerljivog i zapečaćenog dokumenta kako bi stvorio netočnu i nepravednu sliku onoga što se stvarno događa.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:53