SPORNO IMANJE

Angelina Jolie na lukav način želi ‘zapapriti‘ Bradu Pittu: Izbila nova milijunska drama

Radi se o njihovu francuskom imanju Château Miraval, koje su kupili zajedno dok su još bili u braku, a čija vrijednost iznosi 164 milijuna dolara
Angelina Jolie i Brad Pitt
 
 Matt Baron/bei/shutterstock

Ako ste mislili da je došao kraj problemima između slavnih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta, prevarili ste se. Ovog puta svađaju se oko podjele imovine pa se sudska bitka koja je započela 2016. nastavlja i dalje.

Naime, radi se o njihovu francuskom imanju Château Miraval, koje su kupili zajedno dok su još bili u braku, a čija vrijednost iznosi 164 milijuna dolara, piše Buzzfeed. Brad Pitt pokrenuo je pravne korake kako bi zaustavio Angelinu u prodaji svojih dionica. Angelina se pak na lukav način želi riješiti bivšeg supruga iz unosnog posla s nekretninama te mu nastoji onemogućiti zaradu. Zato ju je Brad Pitt optužio da je pokušala prodati 50 posto svog udjela u imanju, bez da mu je dala ponudu da je on isplati i postane stopostotni vlasnik francuskog imanja.

Njezin je postupak problematičan jer je kao dio njihova zajedničkog dogovora navedeno da će jedan drugoga prve pitati i ponuditi kupnju, što Angelina Jolie nije učinila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:10