OTKRILA U INTERVJUU

Angelina Jolie napušta glumu i odlazi iz ‘nezdravog‘ Hollywooda? ‘Postoje stvari od kojih smo se morali oporaviti...‘

Glumica smatra Hollywood nezdravim mjestom i želi preseliti u Kambodžu, no zbog razvoda ne može

Angelina Jolie u ulozi operne dive Marije Callas

 /Instagram

Angelina Jolie nema, kako priznaje, puno prijatelja, ali uvijek može računati na svoju djecu. U novom intervjuu za WSJ. Magazin otkrila je kako su joj njezino šestero djece; Maddox (22), Pax (20), Zahara (18), Shiloh (17) te 15-godišnji blizanci Knox i Vivienne najbliskije osobe, dok se obitelj nastavlja oporavljati od glumičinog razvoda od Brada Pitta.

"Oni su mi najbliži, oni su moji bliski prijatelji. Mi smo sedmero vrlo različitih ljudi, što je naša snaga. Morali smo se izliječiti. Postoje stvari od kojih smo se morali oporaviti", rekla je Jolie. Dok glumica i njezina djeca nastavljaju dalje nakon traumatičnog razlaza, Angelina se, kako otkriva, oslanja i na usko povezanu grupu prijateljica.

image

Angelina Jolie s djecom

Doug Peters/Alamy/Alamy/Profimedia/Doug Peters/alamy/alamy/profimedia

"Zapravo nemam... društveni život. Shvatila sam da su moji najbliži prijatelji većinom izbjeglice. Postoji razlog zašto su ljudi koji su prošli kroz poteškoće puno iskreniji i mnogo povezaniji, a ja sam s njima opuštenija. Zašto volim provoditi vrijeme s ljudima koji su preživjeli i izbjeglice su? Zato što su se suočili s toliko toga u životu da to ne donosi samo snagu, već i ljudskost", kazala je poznata humanitarka, ističući da pored toga trenutno ne izlazi ni na spojeve.

Jolie je podnijela zahtjev za razvod od Pitta 2016., nedugo nakon što je on optužen za zlostavljanje zvijezde i dvoje njihove djece u privatnom zrakoplovu. Kako podsjeća Page Six, 59-godišnji glumac je navodno bio verbalno i fizički agresivan zbog "umora". On je odbacio optužbe, a FBI istražio tvrdnje, nakon čega su odlučili da neće pokrenuti kaznenu prijavu. Pitt nije javno fotografiran s djecom čak sedam godina. Prošlog mjeseca, njegova najstarija kći Zahara, dala je naslutiti da nije u dobrim odnosima sa zvijezdom "Babylona" izostavivši "Pitt" iz svog imena. Pittov sin Pax kako je to već sasvim jasno, iz dna duše prezire Pitta. Jolie je inače za WSJ. Magazine rekla da je njezin razvod učinio gotovo nemogućim napuštanje Los Angelesa, gdje je rođena, odrasla i trenutno živi, baš kao i Pitt.

image

angelina jolie i brad pitt

Profimedia/

"To je dio onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno kao prije. Preselit ću se kad budem mogla", rekla je, izrazivši nadu da će više vremena provoditi u svom domu u Kambodži.

"Odrasla sam na prilično plitkom mjestu. Hollywood nije zdravo mjesto", iznijela je glumica. Kako Daily Mail zaključuje iz ovog intervjua, 48-godišnja Angelina Jolie je time dala naslutiti da želi zauvijek prestati glumiti. Angelinini roditelji Jon Voight i Marcheline Bertrand i sami bili glumci. Budući da je, kaže, odrasla uz Hollywood, nikada nije bila impresionirana time.

"Nikada to nisam smatrala značajnim ili važnim", rekla je za WSJ. Magazin, priznajući da, kada bi danas krenula ispočetka, vjerojatno ne bi odabrala glumu kao svoju profesiju, zbog očekivanja da podijeli intimne detalje iz svog života što se podrazumijeva kada ste poznata osoba.

"Kada sam počinjala, nisam očekivala da će sve biti toliko javno", pojasnila je Jolie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:50