PLAYBOYJEV BATLER

‘Angelina Jolie tražila me da je tučem po guzi, a Trumpa nisam volio pa sam mu kupio najjeftinije gaće‘

Bivši Playboyjev batler otkrio je neke divlje detalje iza kulisa ozloglašenih zabava Hugha Hefnera

Angelina Jolie

  sunset Box/Allpix Press/Profimedia/ sunset Box/allpix Press/profimedia

Biti batler u Playboyevoj vili može vas dovesti licem u lice s nekim vrlo poznatim slavnim osobama. Ali iza zaključanih vrata legendarne vile, ta poznata imena mogu se ponašati na poprilično divlje i iznenađujuće načine.

Tako se bivši batler Hugha Hefnera, Bryant Horowitz, prisjetio kako je budućem američkom predsjedniku jednom prilikom otišao kupiti jeftine kupaće gaće, a također je otkrio i da ga je jedna oskarovka molila da je istuče.

Bryant je bio batler Hugha Hefnera od 1997. do 2016., malo prije nego što je uslijedila smrt najpoznatijeg Playboyja u 91. godini.

Sada se ponovno okupio s nekim svojim starim prijateljicama iz Playboyjeve vile, Bridget Marquardt i Holly Madison, te su razgovarali o popularnosti na TV-u, ali i Hefnerovim ludim zabavama.

"Na jednoj od tih prvih zabava, prije nego što su došle djevojke, bila je i tada relativno nepoznata glumica po imenu Angelina Jolie", prisjetio se batler.

Neposredno prije smrti, Hefner je otkrio da je više od bilo koje druge slavne osobe želio da Angelina pozira za Playboy. "Uvijek je govorio da je ona ta koja je pobjegla", tvrde izvori bliski Hefneru.

No Bryant tvrdi da ju je vidio samo na jednoj zabavi i to na samom početku njezine karijere.

“Ovo je bilo nakon filma... možda onog filma ‘Gia‘? Ne mogu se točno sjetiti naziva filma, ali bilo je to prije nego što je postala velika zvijezda - prije Brada Pitta i sličnih stvari", nastavio je.

image

Angelina Jolie

Abaca/Abaca Press/Profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

“Bio sam u kupaonici, čistio sam je, ispražnjavao kante za smeće i mijenjao vreće. Bilo je negdje iza ponoći... I u kupaonici je bila djevojka s kojom je bila hrpa drugih ljudi. Pokucao sam na vrata da pitam trebam li isprazniti kantu za smeće, a djevojka koju tada nisam prepoznao rekla je ‘Ne, ali treba mi da me ispljuskaš‘. Ovo je bilo tijekom mojih prvih godina tamo i nisam to učinio... Nikad mi ne bi bilo ugodno to ikome učiniti. Odbio sam, ali to je vjerojatno bila najčudnija stvar koja mi se dogodila", ispričao je bivši zaposlenik Playboyjeve vile.

Naglašava da nije bilo nekog posebnog razloga zašto se Angelina obratila baš njemu. "Da to nisam bio ja, bio bi tko god da je u tom trenutku naletio. Nije mi to rekla zato što sam to bio ja, to se dogodilo samo zato što sam se slučajno našao tamo u tom trenutku", ispričao je.

Podijelio je još nekoliko uspomena na Hefnerove divlje zabave, dodajući: “Vidio sam Snoop Dogga kako pada niz stražnje stepenice do praonice rublja jer se previše ubio. Nalazio se u stražnjem dijelu kuhinje i onda je odjednom izgubio ravnotežu i pao sa stepenica u praonicu. No, toliko je bio ubijen da je odmah skočio na noge i rekao - dobro sam. Ono kad Snoop Dogg ne može podnijeti svoja s***, onda znaš da je to baš čudan dan", dodao je.

Prisjetio se i nekih susreta s američkim predsjednicima.

"Bio je 4. srpnja. Uvijek bi tada bio vatromet i zabava se odvijala pokraj bazena, a jedan od prvih gostiju koji je stigao tog dana bio je neki Donald J. Trump", prisjetio se.

image

Donald Trump

Joe Raedle/Getty Images Via Afp

Budući američki predsjednik napravio je dvije greške - nosio je kapetansku kapu kakvu je često nosio Hefner te se pojavio u odijelu. Nije se sjetio ponijeti kupaći kostim, a kako su svi bili zauzeti oko zabave, nitko nije bio u mogućnosti donijeti mu kupaće gaće.

Tu je uskočio Bryant.

"Nisam namjeravao potrošiti puno vremena na to. Tada nisam bio obožavatelj Donalda Trumpa i što sam napravio? Otišao sam u jeftini supermarket i kupio najjeftinije kupaće gaće koje sam mogao pronaći. Ne znam jesu li koštale ni 10 dolara", prisjetio se.

"Znam da ih je nosio, ali ne znam je li s njima stvarno ušao u bazen...", rekao je Bryant.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:59