UPUĆENI TVRDE

Angelina se opasno okomila na Pitta: ‘Ona neće stati sve dok djeca ne odrastu, nikad mu neće dati skrbništvo‘

Iako se Pitt u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje na crvenom tepihu diljem svijeta, čini se da ne može pobjeći od Angeline

Angelina Jolie i Brad Pitt. dok su bili zajedno

 Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia

Sljedeći mjesec obilježit će se šest godina otkako je jedan od najpraćenijih showbiz razvoda šokirao svijet. Riječ je, naravno, o Angelini Jolie i Bradu Pittu, a glumica je iznenadila fanove kad je podnijela zahtjev za razvod od holivudskog ljepotana.

No unatoč tome što su 2019. proglašeni zakonski samcima, bivši supružnici još uvijek ne mogu postići dogovor o skrbništvu nad svojom djecom - čak ni kada ona dođu u dob za polazak na fakultet.

"Čini se da je Angelina odlučna u tome da Brad nikada ne dobije pola skrništva", rekao je jedan izvor upoznat s njihovom pravnom bitkom za The Post. “Ima nekih koji kažu da ona neće stati sve dok djeca ne odrastu, tako da Brad nikada neće imati zajedničko skrbništvo.”

To je samo posljednja salva optužbi u naizgled beskrajnom ratu. “Angelina stalno napada Brada. I namjerno je prodala svoj sporni dio njihova vinograda kupcu za kojeg je znala da ga Brad ne želi”, smatra Pittov prijatelj.

Iako se Pitt u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje na crvenom tepihu diljem svijeta, čini se da ne može pobjeći od Angeline.

U sudskim dokumentima iz lipnja tvrdio je da mu je namjerno ‘htjela nanijeti štetu‘ prodajom svog udjela u Chateau Miraval i to ruskom biznismenu Juriju Šefleru, osnivaču Stoli vodke.

Pitt je rekao da su se složili da nikada neće prodati svoje dionice bez dopuštenja onog drugoga, no Jolie je, čini se, odlučila to ignorirati.

"To je njegova beba, jako je ponosan na to i sav prihod od posla uložio je u vinograde i studio na imanju", rekao je njegov prijatelj, otkrivši da se na imanju nalazi i studio za snimanje.

“Nažalost, Angelina je prodala svoj dio, što je bilo protivno njihovu dogovoru, i to nekome koga su oboje ranije odbili”, dodao je prijatelj.

A tu je i nedavna vijest da su odvjetnici Angeline Jolie poslali nalog na dodjelu SAG nagrada u veljači, nadajući se da će uhvatiti Pitta nespremnog sa sudskim pozivom u vezi Miravala, no on tom događaju nije prisustvovao. Upućeni izvori tvrde da je to bio još jedan primjer kako Jolie pokušava napraviti scenu u javnosti i pogoršati ionako lošu situaciju.

U travnju je Page Six izvijestio da je Jolie navodno pokrenula očajnički potez i tužila FBI pod imenom Jane Doe kako bi više saznala o njihovoj istrazi navodnog incidenta koji se dogodio u privatnom avionu 2016., a u kojem je došlo do svađe između Brada i njihova sina Maddoxa. Vlastima je bio upućen anoniman poziv, koji je pokrenuo istragu FBI-a. Nekoliko dana kasnije, Jolie je podnijela zahtjev za razvod.

A čini se da su iza kulisa stvari postale još napetije kada je Pittov pravni tim izjavio da su Jolieini odvjetnici pokušali sankcionirati njihova dječjeg psihologa jer je, prema njenom mišljenju, navodno stao na stranu Brada Pitta, zaključivši da bi on trebao dobiti zajedničko skrbništvo nad djecom.

Psiholog Stan Katz, koji je razgovarao s njihovom maloljetnom djecom o pitanju skrbništva, trenutačno je pod nekaznenom istragom ureda glavnog državnog odvjetnika Kalifornije.

Nakon godina natezanja, Pitt je u svibnju 2021. dobio zajedničko skrbništvo nad svojom malodobnom djecom, međutim, sudac je naknadno diskvalificiran iz slučaja jer nije otkrio poslovne odnose s Pittovim odvjetnicima. Tako se sve vratilo na početak, a bivši par i dalje se bori za skrbništvo nad djecom.

"Sve stoji. Prošla je godina bila pravi rollercoaster. Brad je dobio zajedničko skrbništvo u dugoj, detaljnoj sudskoj odluci. Međutim, žalbeni je sud poništio odluku na temelju nečega što nema nikakve veze sa suštinom ovog slučaja. Bio je to interni spor između sudaca, nema veze sa sporazumom o skrbništvu. To su bile tehnikalije. Nejasno je u kojoj se to trenutno fazi nalazi", rekao je izvor za Page Six.

Vjeruje se i da Pitt nije blizak s najstarijim sinom Maddoxom, koji je nedavno napunio 21 godinu. Na pitanje koliko često glumac viđa drugu djecu, izvor kaže: "Viđa ih, ali i dalje nema zajedničko skrbništvo. Ali on to pokušava riješiti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2022 09:04