NESREĆA GLUMICE

Anne Heche u teškom stanju u bolnici: Izgorjela kuća u koju je udarila svojim autom

Službene potvrde nema, no američki mediji javljaju da je glumica "bila pod utjecajem" i da se "nije ponašala normaln" prije nesreće

 Anne Heche u automobilu neposredno prije nesreće

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumica Anne Heche (53) zadobila je teške opekline nakon što se automobilom zabila u jednokatnicu u četvrti Mar Vista u zapadnom dijelu Los Angelesa. Automobil se zapalio, a požar je ubrzo zahvatio i ukrasno grmlje kroz koje je projurila te građevinu u koju je udarila. Iako još uvijek nema službene potvrde da je Heche doista bila za upravljačem automobila, dužnosnici su potvrdili da je plavi Mini Cooper registriran na nju. Medijskim ekipama koje su stigle na mjestu nesreće neslužbeno je potvrđeno da je auto vozila Heche te da je prevezena u bolnicu.

image

Anne Heche je u bolnici u teškom stanju, no službenih izjava o težini ozljeda zasad nema

Lisa O‘connor/Afp

Priča je puna čudnih detalja. TMZ je ekspresno iskopao snimku koja, tvrde, prikazuje Hechein auto kako juri niz mirnu ulicu u Mar Visti. Došli su i do fotografija na kojima se vidi da se prije nesreće, nekoliko ulica dalje, zabila u garažu jednog stambenog kompleksa. Prenose kako su joj stanari željeli pomoći da izađe iz auta no ona je krenula u rikverc i odjurila. Tada je snimljena i fotografija na kojoj se vidi i "sumnjiva" boca crvenog čepa u držaču za čaše za koju se pretpostavlja da je boca alkoholnog pića. Ubrzo nakon toga Heche se zabila u kuću u blizini, auto je planuo, a zatim i kuća u kojoj, srećom, nitko nije stradao.

image

Kuća u Mar Visti koja je izgorjela nakon što se glumica zabila autom u nju

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Gotovo 60 vatrogasaca stiglo je na mjesto nesreće, a požar koji je zahvatio kuću ugasili su nakon sat vremena.Iz vatrogasne postrojbe Los Angelesa izjavili su da je nesreća izazvala "strukturalna oštećenja" i "jak požar" na kući.

- Ovdje smo doista imali višestruki incident - rekao je kapetan LAFD-a Erik Scott za tv kanal KTLA - Imali smo težak sudar, žena je zaglavila u autu, imali smo automobil na kojem je izbio požar, a onda i kuću u kojoj je planuo velik požar i koja je uništena.

Nije točno poznato ni razmjer ozljeda vozačice plavog Mini Coopera. Na drugoj snimci koju prikazuju američki mediji može se vidjeti kako ekipa hitne pomoći na nosilima nosi naizgled nepomično, potpuno prekriveno tijelo. Tada se osoba počinje micati, odguruje pokrivač i pokušava sjesti. Los Angeles Times napisao je kako su "predstavnici policije" dali naslutiti kako misle da je glumica bila "pod utjecajem" i da se "nije ponašala normalno". TMZ tvrdi kako je Hecheino stanje spriječilo je liječnike da utvrde je li vozila pod utjecajem alkohola.

image

Auto je odvezen s mjesta nesreće

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Razni izvori javljaju različite vijesti o Heche - jedni pišu da je u kritičnom stanju, da ima teške opekline i da je intubirana, drugi tvrde da je stavljena u umjetnu komu, treći da su ozljede teške ali i da glumica nije u životnoj opasnosti. Njezini predstavnici odbili su komentirati bilo što oko nesreće s objašnjenjem da još nemaju dovoljno informacija za komentar.

Video uznemirujućeg sadržaja s mjesta nesreće možete vidjeti ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:31