JER ČITA KNJIGU

Anu Ivanović napali fanovi: ‘Samo uživaj, a na Srbiju zaboravi. Gdje je podrška za Novaka? Sramota‘

Srpska tenisačica objavila je fotografiju na kojoj čita knjigu, a to se nije svidjelo njezinim pratiteljima na društvenim mrežama

Ana Ivanović

 Instagram

Srpska umirovljena tenisačica Ana Ivanović na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom na kojoj čita knjigu te je objavila citat Vincenta Van Gogha, a nije ni slutila da će upravo ta fotografija izazvati lavinu negativnih komentara njezinih pratitelja.

Oni su joj, naime, zamjerili što se nije oglasila po pitanju kolege tenisača Novaka Đokovića koji je deportiran iz Australije.

"Zašto šutiš, Ana?", "Na ne bih mogla ovako opušteno čitati knjigu, s obzirom na događanja u Melbourneu", "Gdje ti je podrška za Novaka???", "Samo uživaj, na Srbiju zaboravi, a već jesi. Bio sam tvoj fan, sad samo želim da te zaboravim. Idemooo Noleee", "Čitaš Noletovu knjigu o tome kako biti prijatelj u svim okolnostima?", "Mani se Van Goga, daj podršku Đokoviću", "Kako te nije sramota ne pružiti podršku Novaku" - glasili su samo neki od mnogobrojnih komentara nezadovoljnih Aninih pratitelja.

Australija je odlučila deportirati Novaka Đokovića iz države temeljem jednoglasne odluke tročlanog sudskog vijeća u Canberri te je time okončana skandalozna drama u kojoj nitko nije bio čist - niti australska vlada, niti najbolji svjetski tenisač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:56