PRVI U NIZU

Apple Jam Jack Daniel’s live koncerti svakog vikenda u Petom Kupeu

Nastupa Soul Shadows bend koji će kroz lipanj i srpanj zabavljati ljubitelje Soul-a, Funk-a i Rnb-a

Apple Jam

 Pr/

10. lipnja s početkom u 17h će se održati prvi u nizu Apple Jam live koncerta kroz koji će Peti Kupe i Make it count koncept ugostiti neke od najboljih glazbenika iz Amterdama i Zagreba.

Nastupa Soul Shadows bend koji će kroz lipanj i srpanj zabavljati ljubitelje soula, funka i RnB-a.

Najbolji europski Soul-Funkeri iz Amsterdama i Zagreba predvođeni frontmenom Mirzom Tetarićem zabavljat će nas svaki petak u Petom Kupe-u unutar programa APPLE JAM live. Glazbenici iz Soul Shadows benda rezidenti su amsterdamskog Bourbon Street cluba kroz čije su pozornice prošli gotovo svi najjači glazbenici 20 stoljeća, Rolling Stonesi, Prince, Sting, B.B. King, ZZ Top, Joss Stone, itd. Članovi benda dijelili su stage s gotovo svima njima, priopćeno je iz organizacije koncerta.

Prošlih godina o Soul Shadowsima se u više navrata raspisao najpoznatiji svjetski portal za Soul glazbu “Soultracks” koji je prvi objavio njihove singlove I napravio hvale vrijedne recenzije naglašavajući da je to prvi europski bend koji svira Soul svjetske kvalitete. Svirali su s Mariom Biondiem, Beyonce, Smoove&Turrellom i dobili poziv Gregory Portera za zajedničku svirku, dodaje se u priopćenju organizatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:26