GDJE JE?

Ariana Grande raspirila glasine o problemima u braku: Pojavila se na Wimbedonu, a svi su gledali u njenu ruku

Posljednji put zvijezda je viđena s vjenčanim prstenom u travnju na koncertu Jeffa Goldbluma u Londonu

 Ariana Grande 

 Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

Ariana Grande, piše Page Six, i dalje potiče glasine o problemima sa suprugom Daltonom Gomezom nakon što je ponovno viđena bez vjenčanog prstena.

Naime, američka pjevačica i glumica snimljena je u nedjelju na finalu Wimbledona bez dijamante burme na lijevoj ruci. U jednom trenutku dok je sjedila između Andrewa Garfielda i zvijezde "Bridgertona" Jonathana Baileya, 30-godišnja Grande spontano je reagirala zbog drame na terenu prekrivši usta rukama, zbog čega je bilo jasno vidljivo da na lijevoj nema nikakvog nakita.

image

Ariana Grande

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

Posljednji put viđena je s vjenčanim prstenom u javnosti u travnju na koncertu Jeffa Goldbluma u Londonu. Ubrzo nakon njezina pojavljivanja na teniskom meču, obožavatelji koji proučavaju fotografije do zadnjeg detalja, upustili su se u raspravu na Twitteru.

"Je li još netko primijetio da Ariana Grande ne nosi svoj vjenčani prsten??????", glasili su brojni tvitovi na toj društvenoj mreži.

Tek su rijetki napomenuli da je zvijezdin prsten možda na "servisu ili čišćenju" ili da je u pitanju neka treća, sasvim obična situacija. Grande je inače bila van većine medijskih događanja posljednjih mjeseci.

image

Jonathan Bailey i Ariana Grande

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

Bila je zauzeta snimanjem filma "Wicked" koji je u međuvremenu stavljen na čekanje zbog štrajka glumaca, a nije se previše oglašavala ni na društvenim mrežama. No na to malo objava koje je imala, bilo je primjetno da nema prstena. Međutim, Grande je u svibnju obilježila dvije godine braka s Daltonom zajedničkom fotografijom.

"Tako ga volim", napisala je uz crno-bijelu fotografiju s njihova vjenčanja na svom Instagram Storyju. Tada je pojasnila i da su zajedno tri i pol godine. Dalton i Grande vjenčali su se 2021. na intimnoj ceremoniji u njezinu domu u Montecitu u Kaliforniji. Pop zvijezda prije je hodala s Peteom Davidsonom, Big Seanom i pokojnim Mac Millerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:17