POP ZVIJEZDA

Ariana Grande udala se za svog dečka: Bilo je to malo intimno vjenčanje u njihovoj kući...

Ariana je obznanila uoči Božića na Istagramu da se zaručila za svog dečka pokazujući na lijevoj ruci prsten od bisera i dijamanata.
Ariana Grande
 Instagram

Pop zvijezda Ariana Grande udala se za svog zaručnika Daltona Gomeza priredivši "malo i intimno vjenčanje".

Američka pjevačica (27) sklopila je brak pred okupljenih manje od 20-tak uzvanika tijekom ovog vikenda, navodi BBC pozivajući se na američke izvore.

Grande je u prosincu objavila da se zaručila za 25-ogodišnjeg agenta za prodaju nekretnina iz Los Angelesa.

Vjenčanje je održano u njezinoj kući u Kaliforniji, navode izvješća.

Govoreći o vjenčanju njezin predstavnik za medije kazao je da je vjenčanje obavljeno u intimnoj atmosferi, s manje od dvadesetak gostiju dodavši da je sve bilo ispunjeno s "puno sreće i ljubavi" te da "par, ako i njihove obitelji, ne može biti sretniji".

Prema internetskim objavama ceremonija vjenčanja obavljena je na imanju obitelji Grande u Montecitou, u južnoj Kaliforniji, gdje žive mnoge slavne osobe, uključujući i vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.

Kako prenosi BBC, sretni mladoženja Dalton Gomez odrastao je u južnoj Kaliforniji i radi na tržištu luksuznih nekretnina već pet godina.

Ariana Grande obznanila je uoči Božića na Istagramu da se zaručila za svog dečka pokazujući na lijevoj ruci prsten od bisera i dijamanata.

Objavljeno je da je par prije vjenčanja bio u vezi nešto malo više od godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. veljača 2024 04:03