PONOVNO LJUBI

Arnold Schwarzenegger zaljubio se u 35 godina mlađu Mađaricu: ‘Jako su slatki, ona ga čini mladim‘

‘Oni su se jako dobro slagali od trenutka kada su se upoznali. Idu polako, ali su vrlo sladak par. Ona ga čini vrlo mladim‘

Arnold Schwarzenegger 

 Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Arnold Schwarzenegger u ležernoj je vezi s mađarskom glumicom Timeom Palacsik, potvrdio je izvor za Us Weekly.

"Arnold uživa u svom životu i izlascima, ali jako mu se sviđa Timea. Još nisu službeno potvrdili da su zajedno, ali njegovi prijatelji vide kakav je s njom i misle da će (biti) vrlo brzo", kazao je neimenovani izvor, ističući kako su se 76-godišnji Schwarzenegger i 41-godišnja Palacsik upoznali preko zajedničkih prijatelja. Prema insajderu, Schwarzenegger i Palacsik su "neko vrijeme bili u istoj orbiti" zbog sličnog porijekla.

image

Timea Palacsik

Ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ngre/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Oni su se jako dobro slagali od trenutka kada su se upoznali. Idu polako, ali su vrlo sladak par i uvijek se smiju i hihoću. Ona ga čini vrlo mladim", dodao je izvor.

Schwarzeneggera i Palacsik, vlasnicu losanđeleskog restorana Nobu Budapest i glumicu u ‘Wonder Woman‘ povezuje se od početka ovog mjeseca. Dvojac je uočen kako se ljubi tijekom nedjeljne vožnje biciklom, 12. studenog, u Venice Beachu u Kaliforniji.

Schwarzenegger je posljednji put bio u vezi s fizioterapeutkinjom Heather Milligan koja je započela 2012., iako nije poznato kada su prekinuli. Prethodno je bio u braku s Marijom Shriver od 1986. do 2011. Bivši guverner Kalifornije i 68-godišnja Shriver imaju četvero djece: Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Schwarzenegger je također otac sina Josepha, kojeg dijeli s bivšom kućnom pomoćnicom Mildred "Patty" Baena. Naime, tijekom braka sa Shri ver, Schwarzenegger je imao aferu s Baenom, koja danas ima 62 godine, i s njom je dobio sina.

"Mislim da sam prouzročio dovoljno boli svojoj obitelji zbog svog sranja", rekao je Schwarzenegger u dokumentarcu o njemu, koji je objavljen na Netflixu u svibnju. "Svi su morali patiti. Maria je morala patiti. Djeca su morala patiti. Joseph. Njegova majka. Svi… Morat ću živjeti s tim do kraja života".

Schwarzenegger i Shriver konačno su finalizirali svoj razvod u prosincu 2021., šest mjeseci prije postizanja nagodbe. Dogovorili su se da će Shriver dobiti polovicu Schwarzeneggerovih računa za mirovinu.

Nakon razlaza, Schwarzenegger i Shriver ostavili su probleme po strani kako bi zajedno odgajali svoju djecu i unuke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:22