ŠUŠKANJA

Ashanti je trudna i očekuje prvo dijete s dečkom Nellyjem. Glazbenici sami natuknuli sretnu vijest

Par je bio zajedno deset godina, a onda prekinuo 2013. No ove godine romansa se ponovno rasplamsala

Ashanti i Nelly 

 Pacificcoastnews.com/Pacific Coast News/Profimedia/Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Ashanti (43) i Nelly (49) navodno očekuju svoje prvo zajedničko dijete, donosi Us Weekly.

"Nelly i Ashanti čekaju bebu", potvrdio im je dobro upućeni izvor. Iako će za Ashanti ovo biti prvo dijete, reper ima kćer Chanelle (29) i sina Cornella Haynesa III (24) s bivšom partnericom Channettom Valentine.

Par je, kako piše Page Six, potaknuo glasine o trudnoći tijekom vikenda na Nellyjevom "Black and White" balu u St. Louisu. Dok su zajedno bili na pozornici, pjevačica hita "Foolish" naslonila je ruke na trbuh u obliku srca, kako se to vidi na videu objavljenom na Twitteru tj. X-u. Bez oklijevanja, Nelly je učinio isto, milujući Ashanti po trbuhu. Nakon što je shvatili da su možda otišli predaleko, glazbenik je privukao Ashanti k sebi, a oboje su prasnuli u smijeh.

Par se upoznao 2003. na konferenciji za novinare povodom dodjele nagrada Grammy te godine. Ipak, nakon desetljeća veze, raskinuli su 2013. Zatim su u travnju 2023. potaknuli glasine o pomirenju dok su sjedili uz ring na boksačkom meču u Las Vegasu. Nakon što su nekoliko mjeseci tajno hodali, reper je u rujnu otkrio da je par i službeno ponovno zajedno.

"Da, opet smo kul. Mislim da nas je oboje iznenadilo", rekao je izvođač "Ride Wit Me" u intervjuu s Rasheedom i Kirkom Frostom. Nelly je primijetio i da im je bilo potrebno vrijeme da budu odvojeni kako bi njihova sadašnja romansa uspjela.

image

Ashanti i Nelly

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Mislim da smo oboje uglavnom radili ono što radimo, ali ponekad kada smo odvojeni bolje razumijemo jedno drugo. Svi mi ponekad možemo biti obrambeni u svojim odnosima. Znamo da griješimo, ali ćemo ostati pri tome. I svi smo žrtve toga", rekao je.

U listopadu je Nelly iznenadio svoju odabranicu ogromnom dijamantnom ogrlicom sa srcima kao i satom s dijamantima za njezin rođendan. Idućeg mjeseca pjevačica je svog dragog iznenadila njegovim automobilom iz snova. Nakon što je reperu jedan pratitelj poručio da zasnuje obitelj s Ashanti, Nelly je spremno uzvratio: "Radim na tome."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:59