DVIJE VERZIJE PRIČE

ASIA ARGENTO PRIZNALA DA SE SEKSALA S MLADIĆEM KOJI JU JE OPTUŽIO ZA NAPASTOVANJE 'Strašno me boli kad mi kažu da sam pedofilka'

Jimmy Bennett, Asia Argento
 Phil McCarten, Yves Herman / REUTERS

Talijanska glumica Asia Argento, koja je postala jedna od vodećih figura #MeToo pokreta nakon što je optužila moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina za napastovanje, priznala je da je imala seksualni odnos s mladim glumcem Jimmyjem Bennettom koji pak tvrdi da ga je Argento napastovala dok je bio tinejdžer.

Svoj odnos s mladim glumcem Argento je proznala gostujući u emisiji na talijanskoj televiziji, iako je u početku nijekala vezu s njime.

Glumica koja je glumila dječakovu majku u filmu 'The Heart Is Deceitful Above All Things' iz 2004. godine, ponovno ga je srela 2013. kad je njemu bilo 17, a njoj 37 godina.

Bennett se ovako prisjetio tog susreta.

'Prvo me je poljubila, a onda gurnula na krevet i skinula mi hlače', ispričao je sada 22-godišnji glumac.

Na pitanje novinara je li to bilo sve ili su išli 'dalje', Bennett je rekao da su išli do kraja iako nije iznio nikakve detalje.

Glumac i glazbenik je u to vrijeme imao 17 godina, a u Kaliforniji je dobna granica za seksualni odnos 18 godina.

Argento je zanijekala ovakvu verziju događaja rekavši tek da ju je mladi kolega zamolio za pomoć oko neke audicije.

'On me počeo ljubiti i dodirivati, ali ne kao sin majku - a ja sam ga doživljavala kao dijete - već kao mladić u kojemu divljaju hormoni. To me potpuno zaledilo. Skočio je na mene, bio je na meni i svršio. Ja nisam ništa osjećala. Nisam reagirala jer mi je to sve bilo nezamislivo. Rekao mi je da je maštao o meni još dok je imao 12 godina. Za njega sam ja bila trofej.'

Nekoliko mjeseci kasnije, Argento je rekla da je od njega dobila intimne snimke. Vezu s njim nije prekinula jer je dečko, kako je rekla, bio problematičan. No, nedugo nakon toga, mladi je glumac od nje tražio 3,5 milijuna dolara da drži jezik za zubima.

Tijekom intervjua, Argento je pokazala i SMS-ove koje je izmijenila s pokojnim partnerom Anthonyjem Bourdainom, koji je naposljetku i platio dečku. Bourdain je Bennettu platio 250.000 dolara, no nakon chefovog samoubojstva, Argento je prestala s isplatama.

'Najviše me boli što me zovu pedofilkom', rekla je Argento.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:23