ČUDNI ZADACI

Asistentica obitelji Kardashian otkrila kako izgleda njezin posao: ‘Ovo je bio jedan od najbizarnijih zahtjeva...‘

Liz Muller od 2020. radi kao pomoćnica reality zvijezde i ima ponekad vrlo neobične zadatke

Kourtney i Kim Kardashian

 Angela Weiss/Afp

Oni su jedna od najpoznatijih obitelji na cijelom svijetu, no pomoćnica Kourtney Kardashian; Liz Muller otkrila je kako je zapravo raditi za reality zvijezdu. Asistentica koja za Kourtney radi od 2020., objelodanila je piše Daily Mail, jedan od bizarnih i ne baš svakodnevnih zahtjeva koje zvijezda ima. Nakon što su je pitali što radi cijeli dan za vlasnicu gumenih bombona Lemme, Liz je podijelila snimku zaslona svog prijenosnog računala. Otišavši na svoj Instagram Story, Liz je pokazala Google pretragu za ‘Model labuda u prirodnoj veličini s perjem‘ dok je uz fotografiju napisala: "Što radiš cijeli dan na poslu". Među rezultatima pretraživanja bio je golemi lažni labud koji se prodavao na eBayu za 49,99 dolara, a opis je glasio: ‘Prekrasna simulacija modela labuda od pjene i krila od perja‘. Čini se da su Liz i Kourtney u vrlo prisne, a 44-godišnja reality zvijezda ponekad se pojavljuje na Lizinom Instagramu.

Svojedobno se asistentica našalila da ima ‘najgori mjesec‘ nakon što je pomogla Kourtney u pripremama za Met Gala na kojem je Kardashian debitirala sa suprugom Travisom Barkerom. Liz je podijelila tweet u kojem je pisalo: ‘Na svakom Met Gala postoji asistent koji je upravo imao najgori mjesec u životu‘. Inače Liz se pojavila i u reality showu "The Kardashians" na Huluu. Tijekom epizode u kojoj se Kourtney sastala s Gwyneth Paltrow, otkrivajući da pripremaju novu suradnju na vaginalnim svijećama pod nazivom "Smells Like My Pooshy", Liz se pojavljuje i s Kourtney razmatra različite mirise svijeća.

image

Kourtney i Kim Kardashian

Angela Weiss/Afp

U međuvremenu, bivša pomoćnica Kim Kardashian, Stephanie Shepherd, otkrila je što je dovelo do prekida njezine poslovne veze sa zvijezdom realityja prošlog studenog. Stephanie, koja je postala izvršna direktorica brendova Kardashian, izjavila je da više nije ispunjena tom ulogom i da je Kim to mogla osjetiti u nedavnoj epizodi "The Skinny Confidential Him & Her Podcast".

"Pa, dobila sam otkaz. Otpuštena u najljepšem smislu te riječi. Ja sam plakala, a ona je plakala jer smo prijateljice.", ispričala je Stephanie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:08