OLIVIA DUNNE

Atraktivna gimnastičarka toliko je lijepa da je trener angažirao tjelohranitelje: Pokušali je napasti zaluđeni fanovi

Dunne je također poznata ličnost na društvenim mrežama, a prozvali su je jednom od najuspješnijih studentskih sportašica

Olivia Dunne

 Instagram/Olivia Dunne

Američka gimnastičarka Olivia Dunne odlučila je angažirati tjelohranitelje nakon što su je obožavatelji nedavno pokušali napasti u Utahu.

Stvari su očito toliko izmakle kontroli da je 20-godišnja sportašica morala zamoliti obožavatelje da se smire s obzirom na to da je već ranije došlo do nekoliko incidenata.

Trener Jay Clark rekao je da će od sada dodatno pojačati sigurnost kada sportaši krenu na put, nakon što je velika skupina mladića izazvala incident izvan arene dok su čekali Dunne.

- Radit ćemo na stvaranju perimetra oko mjesta gdje ulazimo u autobus, gdje se ukrcavamo. Vrlo ozbiljno shvaćam sigurnost i sigurnost našega tima, rekao je Clark.

Dunne je osim što je gimnastičarka, također poznata ličnost na društvenim mrežama, a prozvali su je jednom od najuspješnijih studentskih sportašica. A tome je pridonijelo i to što Dunne postavlja poprilično provokativne fotografije na društvenim mrežama, ali i, kako njezini obožavatelji kažu, njezina nestvarna ljepota.

Dunne zarađuje dva milijuna dolara godišnje od gimnastike, ali i od unosnih sponzorskih ugovora. Također, popularna je na TikToku gdje ima sedam milijuna, a na Instagramu tri milijuna pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:19