STAŠA STOJANOVIĆ

Atraktivna SNS-ovka, koju je hvalio i Vučić, opalila selfie usred Skupštine; Srbi: ‘Teška dijagnoza, gdje mi živimo?‘

Nekima se njezin selfie iz Skupštine nije svidio pa su joj uputili negativne komentare na društvenim mrežama

Staša Stojanović

 Screenshot Twitter/ Staša Stojanović

Nova zastupnica Srpske napredne stranke Staša Stojanović brzo je postala poznata u regiji i to zbog selfieja koji je snimila za vrijeme konstitutivne sjednice Skupštine Srbije.

Svojim se selfijem s radnog mjesta pohvalila na društvenim mrežama.

"Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti", napisala je na Instagramu.

"Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam", dodala je.

Nekima se njezin selfie iz Skupštine nije svidio pa su joj uputili negativne komentare na društvenim mrežama, no nije im ostala dužna.

"Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, USLIKALA. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je SLIKANJE zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci", napisala je Staša na Twitteru.

"SNS poslanica, teška dijagnoza, Staša Stojanović. Gdje mi živimo? Skupština Srbije", glasio je jedan od komentara.

"Ne znam da ništa ne znam. Staša Sokrat Stojanović", glasio je drugi.

"Evo ga. Staša Stojanović, predstavnica srpske inteligencije. Ogadi mi vlastiti nadimak", nastavilo se u komentarima.

Staša Stojanović bila je zaposlena u Elektrovojvodini, članica je Glavnog odbora SNS i Gradskog odbora SNS u Novom Sadu. Završila je i Akademiju mladih lidera SNS, prenosi Direktno.rs, a jednom prilikom pohvalio ju je i sami Aleksandar Vučić zbog prekidanja konferencije za novinare Omladine Narodne stranke u Novom Sadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. ožujak 2024 02:08