PRELIJEPA GOLFERICA

Atraktivna sportašica hrvatskih korijena odgovorila hejterima: ‘Ne analizirajte previše, svi vole grudi‘

Njezino internetsko carstvo kontinuirano raste jer je u siječnju pokrenula svoju ekskluzivnu stranicu za obožavatelje, OnlyPaige

Paige Spiranac

 Screenshot/instagram/Paige Spiranac

Popularna influencerica, instruktorica golfa te bivša profesionalna igračica Paige Spiranac uzvratila je kritičarima na TikToku nakon što su osudili komplet koji je nosila prilikom vježbanja zamaha, a koji su vidjeli u nedavnom videu, prenosi NY Post.

- Ovo je tako uvredljivo za muškarce. Ne igrajte se s našom ljubavi prema golfu. Prekrasna si, da, ali ne moraš otkrivati toliko. Odijeni se kako treba i svejedno bi bila zgodna - stoji u komentaru.

- Shvaćam da mrziš sise, ali svi vole sise, sise su super - istaknula je 30-godišnjakinja.

Inače, Spiranac je prošlog mjeseca na svojem TikTok profilu objavila video s uputama za igranje golfa na kojem se vidi kako nosi široke sive hlače. Međutim, unatoč mišljenju kritičara, Spiranac je dobila više od 42 tisuće lajkova na snimci.

S više od pet milijuna pratitelja na Instagramu, TikToku i Twitteru, Spiranac je tijekom godina čula svakakve povratne informacije na njene videe i fotografije koje često snima u oskudnom izdanju.

Iako je veći dio njezina sadržaja u najmanju ruku razigran, Spiranac je prošlog mjeseca upozorila kritičare da "ne analiziraju previše ono što ona radi".

- U svijetu se događa mnogo toga što bi vas trebalo smetati i vrijeđati. Sise nisu jedna od tih stvari - napisala je na Twitteru.

Inače, ova atraktivna golferica hrvatskih korijena već nekoliko godina zarađuje kreiranjem sadržaja za internet te snima vlastiti podcast, a njezino internetsko carstvo kontinuirano raste jer je u siječnju pokrenula svoju ekskluzivnu stranicu za obožavatelje, OnlyPaige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:32