NOVE OPTUŽBE

AUSTRALSKI GLUMAC SUGERIRAO DA GA JE KEVIN SPACEY PIPAO TIJEKOM SNIMANJA FILMA LA POVJERLJIVO 'Na svu sreću, tada sam imao 29, a ne 14 godina'

Guy Pearce i Kevin Spacey
 Danny Moloshok, Mario Anzuoni / REUTERS

Australski glumac Guy Pearce sugerirao je da ga je američki glumac Kevin Spacey "pipao" tijekom snimanja filma L.A. Povjerljivo koji je izašao 1997. godine, piše The Guardian.

Pearce je u razgovoru za televizijsku emisiju Interview voditelja Andrewa Dentona otkrio kako mu je bilo raditi sa Spaceyjem. "Da... da. Teško je o tome pričati u ovom trenutku. Nevjerojatan glumac, čudesan glumac. Bilo je malo teško s Kevinom, da. Ruke su mu bile aktivne", rekao je Pearce. "Na svu sreću, imao sam 29 godina, a ne 14."

Spaceyja je od 2017. godine do danas više osoba optužilo za seksualno zlostavljanje, a lavinu optužbi pokrenuo je glumac Anthony Rapp koji je ustvrdio da ga je Spacey kao 14-godišnjaka napastovao 1986. godine. Rapp tvrdi da ga je Spacey pozvao na tulum u svoj apartman te da je potom "legao na njega".

Spacey se za incident ispričao putem Twittera, rekavši pritom da se događaja uopće ne sjeća.

Policajci u Londonu i Los Angelesu trenutno istražuju niz optužbi protiv Spaceyja za seksualno zlostavljanje. Glumac je optužen da je u Zapadnom Hollywoodu 1992. godine seksualno napao osobu i da se tijekom umjetničkog vođenja londonskog kazališta Old Vic od 2004. do 2015. godine 20 puta neprimjereno ponio prema drugim članovima kolektiva.

Pearce je do sada najpoznatija osoba koja je na ovakav način optužila Kevina Spaceyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:03