ČUDOM PREŽIVJELI

Autobus s ekipom Shanie Twain prevrnuo se na zaleđenoj cesti, 13 ljudi završilo u bolnici

Na putu između dva nastupa u Kanadi, zbog loših uvjeta na cesti autobus s produkcijskom ekipom pjevačicine turneje i kamion s opremom sudjelovali su u prometnoj nesreći s više vozila

Shania Twain na CMT Music Awardsu u travnju 2023.

 Profimedia/

Čak 13 članova ekipe glazbenice Shanie Twain hospitalizirano je u srijedu nakon sudara više vozila koji se dogodio dok su putovali između dva nastupa u Kanadi.

"Jedan autobus s ekipom i jedan kamion s turneje Shania Twain - Queen Of Me sudjelovali su u nesreći na autocesti između Winnipega i Saskatoona. Više vozila naišlo je na opasne uvjete na cesti zbog lošeg vremena. Članovi produkcijske ekipe kojima je potrebna liječnička pomoć prevezeni su u obližnje bolnice", stoji u izjavi pjevačicine menadžerske grupe.

No, 58-godišnja dobitnica Grammyja, srećom, nije bila u autobusu u trenutku nesreće.

"Nevjerojatno smo zahvalni timovima hitnih službi na njihovoj brzoj reakciji i kontinuiranoj podršci. Molimo za strpljenje dok brinemo o našoj obitelji na putu", također piše u izjavi.

U međuvremenu, glasnogovornik Kraljevske kanadske konjičke policije rekao je za "Entertainment Tonight" da je 13 osoba prebačeno u bolnicu na liječenje s ozljedama koje nisu opasne po život. Nešto iza 7 sati ujutro dobili su dojavu o autobusu koji se prevrnuo na autocesti, a kanal CBC Saskatchewan također je dobio snimke s mjesta nesreće, na kojima se vidi autobus prevrnut na bok dok oko njega leže krhotine. Na tlu je vidljiv snijeg i led.

Shania Twain započela je svoju turneju u travnju, a zadnji put je nastupila u Winnipegu u utorak. Iako bi trebala izaći na pozornicu u Saskatoonu u četvrtak, ne zna se hoće li nesreća utjecati na njezine nadolazeće nastupe. Samo dan prije sudara, Twain je naglasila koliko je uzbuđena što završava turneju u svojoj domovini.

"Znate da sam morala dati malo dodatne drame sa svojom odjećom za finalni američki nastup #QueenOfMeTour i sviđa mi se koliko tkanina pleše na ovim fotografijama", napisala je u objavi na društvenim mrežama u utorak uz fotografiju na pozornici u raskošnoj ružičastoj pelerini.

"Sada smo u završnoj seriji koncerata, kraj turneje u Kanadi činio mi se sasvim ispravnim... Winnipeg, vidjet ću tvoja prekrasna lica večeras kako se rumene", zaključila je.

Glazbenica se još uvijek nije oglasila vezano uz nesreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 17:56