MLADI GLAZBENIK

Autopsijom otkriven uzrok smrti Aarona Cartera: ‘Ne razumijem, zašto bi bio u kadi u odjeći?‘

Pjevač je preminuo u studenom 2022. u dobi od 34 godine, a njegova obitelj smatra kako su neke stvari sada vrlo sumnjive

Aaron Carter

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Medicinski istražitelj okruga Los Angeles otkrio je da nalazi autopsije pokazuju da se glazbenik Aaron Carter utopio u kadi svoje kuće. Uzeo je Xanax i udisao komprimirani difluoroetan – pogonsko gorivo koje se koristi u limenkama komprimiranoga zraka.

Carter je „postao onesposobljen dok je bio u kadi za vrijeme učinaka” droge i udisanja komprimiranoga difluoroetana te se na kraju utopio u kadi, piše u izvješću. TMZ piše da je njegova smrt uslijedila nakon što se slučajno utopio u kadi.

image

Aaron sa svojim bratom Nickom Carterom, pjevačem benda "Backstreet Boys"

Rtbonomo/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Rtbonomo/mpi/capital Pictures/profimedia

Pop pjevač preminuo je u studenom 2022. u dobi od 34 godine, a njegova obitelj smatra da se predozirao. Tvrde kako im je mrtvozornik rekao da u njegovim plućima nije pronađena voda.

Prema izvješću obdukcije, u kupaonici i spavaćoj sobi pronađeno je više limenki komprimiranoga zraka. U blizini kade pronađeni su kapa, majica i hlače.

image

Melanie Martin i Aaron Carter

Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia/Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia

Njegova zaručnica Melanie Martin rekla je TMZ-u da misli da ga je droga ubila jer je imao ozbiljan problem s ovisnošću.

Nakon smrti pronašla je poruke na njegovom mobitelu kada je otkrila da nekome duguje 800 dolara za nepoznatu supstancu, što će vlasti dalje istražiti.

Njegova majke, Jane, objavila je nekoliko fotografija početkom ožujka iz njegove kupaonice na dan kada je pronađen mrtav. Vjeruje da nije riječ o predoziranju, već o zločinu. Također, objasnila je da je imala potporu ostatka obitelji i prijatelja da objavi fotografije kako bi ponovno skrenula pozornost na slučaj.

image

Kupaonica Aarona Cartera

Jane Schneck/facebook
image

Kupaonica Aarona Cartera

Jane Schneck/facebook
image

Kupaonica Aarona Cartera

Jane Schneck/facebook

Njegova zaručnica i majka njihova sina Princea (1) izjavila je kako je sve u vezi njegove smrti vrlo sumnjivo.

- Rezultati obdukcije za mene nisu konačni. Tvrdi se da se utopio, ali također da je nosio majicu i ogrlicu u kadi. To nema smisla. Zašto bi bio u kadi u odjeći? Još uvijek sam u šoku i Aaron mi svaki dan nedostaje. Ne razumijem. Ova izvješća nas tjeraju da postavljamo još pitanja, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:02