ŠOKIRAO SRBIJU

Baka Prase ima novu karijeru - prodaje vafle u obliku penisa. Zgroženi roditelji: ‘Bruka i sramota‘

Sam Baka Prase fotografirao se sa svojim ‘specijalitetom‘ i simulirao oralni seks, zbog čega su ga mnogi javno prozvali

Baka Prase

 Marko Todorov/Cropix

Jedan od najpoznatijih srpskih YouTubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, opet je šokirao srpsku javnost.

Ovog je puta otvorio štand brze hrane, a jedan od glavnih specijaliteta koje nudi je vafl u obliku muškog spolnog organa. Nazvao ga je ‘palačinkarina‘, a može biti preliven bijelom ili crnom čokoladom.

Sam Baka Prase fotografirao se sa svojim ‘specijalitetom‘ i simulirao oralni seks, zbog čega su ga mnogi javno prozvali.

"Mi kao roditelji zgroženi smo onim što u svojim lokalima nudi ovaj youtuber. Ovdje je bilo puno djece, ali da sam znao da će on našoj djeci za 300 i nešto dinara nuditi vafl u obliku penisa, ne bih ni pomišljao da dovedem kćer ovdje. Dno dna. Bruka i sramota. Imao sam razumijevanja za njega i njegove postupke, i sam sam otac. Ali poslije ovoga što sam vidio i kako provocira s izborom hrane, djetetu ću zabraniti da gleda njegove snimke i da ga prati na mrežama. Sve sam očekivao, ali ovakvo ponašanje od jednog sina svećenika nisam očekivao. Ja sam bio na otvaranju likala na Bulevaru, vjerujte, kad se pročulo što je na jelovniku, skoro svi smo uzeli djecu za ruke i napustili kolak, a čekali smo nekoliko sati da uđemo", rekao je jedan šokirani roditelj za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 16:23