StoryEditor
KONCERT POD ZVJEZDANIM NEBOM

BALAŠEVIĆEV SPEKTAKL U ARENI Kad je zapjevao svoj megahit, nastao je delirij, na publiku je iz topova ispaljeno stotine bijelih plišanih zečeva

 
 Danijel Bartolić / CROPIX

Jedan od najpoznatijih kantautora s ovih prostora, legendarni Đorđe Balašević, ispunio je u subotu navečer pulsku Arenu.

Nepopravljivi panonski romantik publici je priredio višesatni spektakularni koncert tijekom kojeg je izveo svoje najveće hitove. Uoči koncerta rekao je kako mu je Pula, kojoj se ove subote vratio nakon tri godine od prošlog spektakla, uvijek važan grad kada nastupa, a publika mu se za te riječi itekako odužila, pjevajući u sav glas od riječi do riječi sve njegove pjesme.

Bilo je smijeha, suza i zagrljaja, a atmosfera pod zvjezdanim nebom je kulminirala već na prvim taktovima pjesme "Neki novi klinci".

Kada je Balašević došao do stiha u kojem pjeva "Kroz maglu treperi devet sveća na torti / tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca...", na oduševljenu publiku organizacija koncerta iz topova je ispalila stotine plišanih bijelih zečeva, lijepu uspomenu na noć koja će se još dugo pamtiti i prepričavati.

FOTOGALERIJA: Koncert Đorđa Balaševića u pulskoj Areni

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2020 02:14