TIJANA ĐURIČIĆ

Balkanska ‘kraljica silikona‘ viđena u javnosti, iznenadila je velikom promjenom: Nitko je ne prepoznaje!

‘Radila sam usne, grudi, nos, jagodice, a neke intervencije sam radila par puta‘, svojedobno je otkrila

Tijana Đuričić

 Screenshot/YouTube

Tijana Đuričić šokirala je regiju kada su prije deset godina objavljene njene slike iz noćnog provoda. Zajedno sa svojom prijateljicom, koja liči na nju, postala je poznata na Facebooku kao "kraljica silikona", a razlog zašto je dobila ovaj nadimak bio je više nego očit.

image

Tijana Đuričić

Screenshot/

Tijana je estetskim zahvatima popravila sve svoje atribute: usne su joj bile ogromne, a grudi nije mogla smjestiti ni u jednu majicu. Kako piše Mondo.rs, prije nekoliko godina gledali smo je u srpskom realityju "Farma" gdje se sukobila s Kristijanom Golubovićem nakon čega je nestala iz javnosti.

No, nedavno se vratila na društvene mreže i pokazala svima da izgleda sasvim drugačije: kosu je obojila u crveno, sredila obrve i "ispumpala" usne. Također, skinula je leće u boji i prestala ubrizgavati filere. Inače, Tijana je prvi put pod nož otišla s 18 godina te se neko vrijeme željela baviti manekenstvom.

Iako internetom kolaju razne snimke i fotografije kontroverzne "kraljice silikona", najpoznatije je njeno gostovanje u emisiji Sanje Marinković kad je otkrila da je "svjesna da je ljudi ogovaraju zbog izgleda". Dodala je da je imala šest intervencija na licu i tijelu, kao i da planira nove.

image

Tijana Đuričić

Screenshot/

- Radila sam usne, grudi, nos, jagodice, a neke intervencije sam radila par puta - pričala je tada Đuričić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 06:48