ZLATNI GLOBUSI

Baršun, perje, bujna poprsja i korzeti... Pogledajte najbolja, ali i najgora izdanja s crvenog tepiha

Ni ovoga puta glamura i elegancije nije nedostajalo na dodjeli Zlatnih globusa, ali bilo je i onih koje su se našle na listi modnih promašaja

Zlatni globusi - najbolja i najgora izdanja

 AFP

Nakon što su zadnjih godina bili uzdrmani skandalima i bojkotom, Zlatni globusi su se vratili, a crveni tepih bio je spreman za brojne slavne zvijezde.

Ni ovoga puta glamura i elegancije nije nedostajalo, a među najbolje odjevenim slavnim ljepoticama našla se i glumica Margot Robbie, koja se pojavila u ružičastoj Chanel haljini. Australska glumica, koja je oduševila glumom u filmu ‘Babylon‘, kosu je ostavila raspuštenu, a njezine blage kovrče dodatno su naglasile elegantan look.

image

Margot Robbie

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp

Lily James izgledala je poput vatrene Pepeljuge jer se odlučila za atraktivnu crvenu Versace haljinu, dok su se Angela Bassett i Jessica Chastain opredijelile za srebrne toalete.

image

Jessica Chastain

Amy Sussman/Getty Images Via Afp
image

Lily James

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp
image

Angela Bassett

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Atraktivna Ana de Armas ni ovoga puta nije razočarala pa se tako pojavila u crno-srebrnoj haljini Louisa Vuittona.

image

Ana de Armas

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Uvijek zanosna Salma Hayek pojavila se u haljini s gornjim dijelom sličnim korzetu modne kuće Gucci, a i njezin kolega Austin Butler izgledao je vrlo muževno u elegantnom odijelu.

image

Austin Butler i Salma Hayek

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp

Supermodel Heidi Klum ovog je puta završila na listi ‘modnih promašaja‘ s crvenog tepiha, a mnogima se njezina mini haljina s pernatim detaljima u stilu zabavljačice iz Las Vegasa nije pretjerano svidjela.

image

Heidi Klum

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp

Selena Gomez pojavila se u elegantnoj, baršunastoj Valentino haljini, a kosu je podignula u visoki rep. Pjevačica se na crvenom tepihu pojavila sa svojom 9-godišnjom sestrom Gracie Elliott Teefey, a mnogi su komentirali da joj preveliki pufasti rukavi kvare elegantan dojam.

image

Selena Gomez

Frederic J. Brown/Afp

Emma D‘Arcy, zvijezda serije ‘Zmajeva kuća‘, pomiješala je gothic stil s make-upom po uzoru na klaunove, koji nije najbolje sjeo publici.

image

Emma D‘Arcy

Frederic J. Brown/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:00