PREVIŠE PIPKANJA?

‘Baš je navalio na nju‘: Fanovi napali Ushera zbog ponašanja prema Aliciji Keys, oglasio se i njen muž

Alicia Keys se pridružila Usheru te otpjevala ‘If I Ain‘t Got You‘, a potom je uslijedio njihov 20 godina duet star ‘My Boo‘

Usher i Alicia Keys

 Ezra Shaw/Getty Images Via Afp

Suprug Alicije Keys, Swiss Beatz, odgovorio je na njen atraktivan nastup s Usherom tijekom poluvremena Super Bowla u nedjelju.

image

Usher i Alicia Keys

Timothy A. Clary/Afp

Nakon što su korisnici društvenih mreža komentirali kako su njihovi partneri sigurno ljubomorni gledajući ih kako su bliski na pozornici, Swizz Beatz je rekao da "to uopće nije tako". Dan nakon spektakularnog nastupa pridružio se mnogim korisnicima društvenih mreža koji su još uvijek oduševljeni komentirali nastup i podijelio objavu na svom Instagramu.

Istaknuo je kako nema "negativnih osjećaja" i pohvalio je svoju suprugu i Ushera za njihovu izvedbu velikog hita iz 2004. godine, "My Boo", koji smatra "klasikom". Grammyjem nagrađivan producent, čije je puno ime Kasseem Daoud Dean, rekao je da je njihov nastup bio "samo nevjerojatan i ništa drugo".

image

Usher i Alicia Keys

Timothy A. Clary/Afp

Mnogi korisnici društvenih mreža su nakon njihova nastupa istaknuli kako je "neprikladno" da Usher grli Keys kada su oboje u vezi.

- Bio bih itekako ljut da sam Swizz Beatz... Usher je dirao Aliciju Keys posvuda - napisao je jedan korisnik X-a.

- Zašto je Usher tako navalio na Aliciju Keys? - napisao je drugi i istaknuo da je Swissu sigurno nije bilo svejedno, prenosi Daily Mail.

Međutim, činilo se da Alicijinom suprugu Usherovo ponašanje nije smetalo i pružao je svojoj ženi veliku podršku i dodao kako "on ne želi pričati o negativnim stvarima, već stvarati povijest".

image

Usher i Alicia Keys

Tim Nwachukwu/Getty Images Via Afp

Inače, Keys i Swizz Beatz vjenčali su se 2010. i imaju dvoje djece — Egypta Daouda i Genesis Ali. Dodatno, Beatz ima troje djece iz prethodnih veza. Usherova partnerica, a i novopečena supruga Jennifer Goicoechea, nije odgovorila na komentare o ovom mnogima spornom performansu.

Prisjetimo se, Alicia Keys se pridružila Usheru usred performansa te otpjevala "If I Ain‘t Got You", a potom je uslijedio njihov 20 godina star duet "My Boo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:59