NOVA GENERACIJA

Baš kao i mama, vrućim outfitom zapalila Instagram kojeg prezire iako ima 100.000 pratitelja

Čim je napravila svoj profil na ovoj društvenoj mreži, pojavila se hrpa komentara, kako onih podrške, tako i hejterskih
Lourdes Leon, Madonnina kći
 Instagram

Madonnina kći Lourdes Leon (24), koja gradi karijeru pjevačice i modela, zapalila je Instagram u izazovnom outfitu s otvorenim leđima.

Pozirala je u haljini i bundi koju je spustila do laktova te pokazala veliku tetovažu leptira koju ima na leđima.

Vrlo intenzivan make up upotpunila je srebrnim okruglim naušnicama.

Prije mjesc dana Lourdes je postala zaštitno lice nove modne kampanje Marca Jacobsa, za koju je pozirala u kombinacijama inspiriranim proljećem, s puno boja i cvijetnih uzoraka.

Kampanja je inspirirana prijašnjim Jacobsovim kolekcijama iz 90-ih godina.

"Lourdes predstavlja novu generaciju Marca Jacobsa i blisko je povezana s brendom i zbog toga što joj je Madonna, koja je duggodišnja muza i biska prijateljica Marcu, majka" napisali su iz modnog brenda povodom te nove suradnje.

Inače, Lourdes se modom bavila i prije Jacobsove kolekcije. Debi je imala 2019. godine, kada se pojavila u videu brenda Miu Miu. Od tada je surađivala i s, primjerice, Jean-Paul Gaultierom, Juicy Coutureom i Stellom McCartney.

Inače Lourdes baš i nije bila vična prečestim izlascima u javnost. Tome svjedoči i da je Instagram otvorila tek u siječnju, a za razliku od brojnih drugih zvijezda, nije od onih koji svakodnevno objavljuju isječke iz svojeg života iako ima više od 110.000 pratitelja.

Čim je napravila svoj profil na ovoj društvenoj mreži, pojavila se hrpa komentara, kako onih podrške, tako i hejterskih. Neki od njih su vrijeđali Madonnu, no Lourdes nikome nije ostala dužna, pa bi odgovarala u stilu "A zna li tvoja mama da ne pereš stražnjicu?"

Lourdes je više puta pokazala svoj bunt te dala do znanja da ju i nije previše briga za to što će netko o njoj misliti. Prije tri godine je se na jednom Vogueovom eventu pojavila neobrijanih pazuha te ponosno pozirala podignutih ruku. Pridružila se tako pokretu koji pokušava normalizirati dlake na ženskom tijelu, a stvar je time veća što je Lourdes to pokazala ni više ni manje nego na crvenom tepihu, o čemu su kasnije pisali brojni veliki svjetski mediji.

image
Madonna
Instagram

Lourdes, koja ima i nadimak Lola, najstarije je dijete 62-godišnje Madonne. Otac joj je 54-godišnji Carlos Leon, po zanimanju fitness trener i glumac. Pohađala je privatnu školu na francuskom, a taj je jezik tečno govorila već u dobi od 13 godina.

Osim Lourdes, Madonna ima još petero djece: to su Rocco Ritchie (20), David Banda (15), Chifundo Mercy James (14), te blizanke Stella i Estere (8).

Pjevačica, koja već odavno ima status pop legende, je krajem godine na zapešću istetovirala "L R D M S E", početna slova imena svoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 23:54