GABBANA PROTIV SELENE

'BAŠ SI RUGOBA, IZGLEDAŠ KAO POMERANAC!' Čuveni modni dizajner grubo izvrijeđao poznatu pjevačicu i izazvao bujicu kritika njezinih obožavatelja

 
Selena Gomez
 Mario Anzuoni / REUTERS

Modni dizajner Stefano Gabbana, suosnivač poznatog modnog brenda Dolce & Gabbana, na Instagramu je pjevačicu Selenu Gomez nazvao ružnom, piše The Independent.

Gabbana je Gomez nazvao ružnom na talijanskom u komentaru na objavu bloga The Catwalk Italia koji je na svom Instagram profilu objavio kolaž fotografija Selene Gomez uz riječi "Selena Gomez nosi crvene haljine. Odaberite sebi najdražu".

Dizajner je u komentaru napisao: "è proprio brutta!!!", što u prijevodu s talijanskog znači: "jako je ružna". Gabbana je osim toga odgovorio i na komentar drugog korisnika koji je objavu komentirao riječima: "izgleda poput pomeranca". Dizajnerov odgovor na to glasio je: "hahahahahaha istina je hahahaha".

#selenagomez rocks red dresses ❤ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Selenini obožavatelji su osudili dizajnerove tvrdnje te su njegovo ponašanje okarakterizirali kao "odvratno" i "bezobrazno". Neki su njegov istup okarakterizirali i kao zlostavljanje. "Umoran si i s tobom je gotovo. Tvoja homofobna i mizogina pojava neće uspjeti u 2018. godini. To se više ne tolerira i nije 'chic'", napisao je Tommy Dorfman, zvijezda serije "13 razloga zašto", u komentaru na Gabbaninu izjavu.

Ovo nije prvi puta da je Gabbana na negativan način govorio o ženama iz javnog života na Instagramu. Dizajner je prošlog petka komentirao fotografiju manekenke Kate Moss s jednostavnim: "Ne". Obožavatelji manekenke su joj priskočili upomoć, rekavši da izgleda "lijepo" i "ženstveno".

#KateMoss in #saintlaurent or?

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:10