LESLIE GRACE

Batgirl šokirana otkazivanjem filma vrijednog 90 milijuna dolara: ‘Snimali smo naporno i neumorno sedam mjeseci‘

Odluka o zaustavljanju "Batgirl" uslijedila je nakon promjene vlasničke strukture studija Warner Bros. Discovery

Leslie Grace

 Angela Weiss/Afp

Nakon objave da se film "Batgirl" neće prikazati, na svom Instagram profilu oglasila se glumica Leslie Grace koja je u toj novoj priči o superherojima imala glavnu ulogu Barbare Gordon/Batgirl, donosi The Hollywood Reporter.

Glumica je to učinila dan nakon što je u medije dospjela vijest kako Warner Bros. Discovery odlaže film vrijedan 90 milijuna dolara. Svoju objavu Leslie Grace je "začinila" slikama i snimkama sa seta projekt koji su režirali redatelji "Bad Boys for Life", Adil El Arbi i Bilall Fallah. "

"Na tragu nedavnih vijesti o našem filmu ‘Batgirl‘, ponosna sam na ljubav, naporan rad i namjeru koju su svi naši nevjerojatni glumci i neumorna ekipa uložili u ovaj film tijekom sedam snimanja mjeseci u Škotskoj," napisala je Grace. Glumica je dodala i kako se osjeća blagoslovljeno jer je radila s apsolutnim velikanima i pritom izgradila veze za cijeli život.

"Svakom obožavatelju Batgirl hvala na ljubavi i vjeri, što mi je omogućilo da preuzmem plašt i postanem, kako je Babs najbolje rekla, ‘moj osobni prokleti heroj!‘", komentirala je Grace ovu situaciju koja je sve zatekla. Prije nje oglasili su se redatelji filma u zajedničkoj poruci na Instagramu obznanivši kako su "tužni i šokirani" saznanjem da publika neće moći vidjeti film u kojem je također glumio Michael Keaton kao Batman; J.K. Simmons kao Barbarin otac, povjerenik Gordon; i Brendan Fraser kao negativac Firefly.

"Još uvijek ne možemo vjerovati. Kao redateljima, ključno je da naš rad bude prikazan publici, a iako je film daleko od završetka, želimo obožavateljima diljem svijeta imaju priliku vidjeti i sami prihvatiti konačni film", izjavili su putem Instagrama redatelji filma.

Ova odluka o zaustavljanju "Batgirl" (još uvijek se ne zna je li to trajno) uslijedila je nakon promjene vlasničke strukture studija. Izvršni direktor David Zazlav traži tri milijarde dolara uštede i daje prednost kino izdanjima u odnosu na streaming (film je bio namijenjen HBO Maxu), rekli su izvori za Hollywood Reporter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:43