BIZARNA NAVIKA

Beckham iskreno o borbi s poremećajem kojeg ima: ‘Znate li što satima radim kad svi odu spavati!?‘

David Beckham ogolit će svoje cjeloživotne borbe s poremećajem u Netflixovoj seriji vrijednoj 16 milijuna funti

Victoria i David Beckham

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

David Beckham (47) u nadolazećem dokumentarcu otkriva i drugu stranu svog života. Priznaje da zbog borbe s opsesivno-kompulzivnim poremećajem ostaje satima budan i tijekom noći čisti, a u obitelji često dolazi i do svađa zbog toga.

David Beckham ogolit će svoje cjeloživotne borbe s OKP-om u nadolazećoj Netflixovoj seriji vrijednoj 16 milijuna funti. Još je ranije priznao da sve drži u ravnim linijama ili parovima, a sada otkriva da ostaje budan satima i čisti nakon što njegova obitelj ode na spavanje.

Priznaje da ga to stanje tjera da svaki dan čisti svoje korištene mirisne svijeće, a u jednom se trenutku posvađao i sa suprugom Victorijom jer sol nije stavila ondje gdje inače stoji.

- Kada svi odu spavati ja tada idem okolo po kući i čistim. Čistim svijeće, prekidače od svjetla vraćam na prvobitne postavke, pazim da je sve uredno. Mrzim se probuditi u neredu. Režem vosak za svijeće, čistim staklo – priznao je David i dodao kako je svjestan da je to čudno.

image

David i Victoria Beckham

Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fernando Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tajne uspjeha

Prošlog srpnja Netflix je potvrdio da se radi na dokumentarnoj seriji u kojoj glumi bivši sportaš, nakon što se ranije pisalo da je potpisao ugovor vrijedan 16 milijuna funti. David će u novoj dokumentarnoj seriji razotkriti svoje skromne početke iz radničke klase u istočnom Londonu te nagon i odlučnost koji su ga doveli do toga da postane jedan od najprepoznatljivijih i najplaćenijih sportaša svih vremena.

Dokumentarna serija sadržavat će mješavinu nikad prije viđenih osobnih arhivskih snimaka iz posljednjih četrdeset godina kao i intervjue sa samim Davidom, njegovom obitelji i prijateljima te ključnim osobama koje su bile dio njegova putovanja na terenu i izvan njega.

Projekt vodi dobitnik Oscara Fisher Stevens koji je redatelj i izvršni producent, zajedno s producentom Johnom Battsekom, dobitnikom Oscara i Emmyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2023 11:38