POKRENUTA RASPRAVA

Beckham objavio novu fotku s kćeri, fanovi: ‘Ona je već velika, vrijeme je da prestanete s tim!‘

Bivši sportaš očito ne mari za negativne komentare - i prije se na društvenim mrežama hvalio fotografijama sličnoga sadržaja

David i Harper Beckham

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Umirovljeni engleski nogometaš David Beckham (46) u petak je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj svoju 10-godišnju kćer Harper ljubi u usta. Bivši sportaš očito ne mari za negativne komentare - i ranije se na društvenim mrežama hvalio fotografijama sličnoga sadržaja, a mnogi pratitelji zaključili su kako je Harper ipak već malo prevelika za takve puse s tatom.

- Otac i kći - razumijem da je to ljubav, okej, ali meni ovo nije baš jasan primjer promicanja ljubavi, pomalo je čudno... Oprosti, ali to je moje mišljenje - napisao je jedan fan ispod Davidove objave.

- Ovo baš loše izgleda. Harper je već velika cura i vrijeme je da je tata prestane ljubiti u usta. Ne razumijem zašto mu barem Victoria ne kaže kako ovo više ne bi trebao raditi - nadovezali su se drugi.

No bilo je i onih koji su stali u Beckhamovu obranu.

- Dajte pustite čovjeka na miru, pa baš su slatki! - komentirali su.

Podsjetimo, David je još 2018. godine objavio fotografiju na kojoj ljubi kćer u usta. Isto je ponovio i 2020., ali i za ovu Novu godinu. Svaki put te su fotografije bile predmetom brojnih rasprava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:34