BIT ĆE TO SPEKTAKL

Beckhamovi planiraju za vjenčanje najstarijeg sina i glumice potrošiti minimalno 3 milijuna kuna

Brooklyn Beckham (21) zaručio se ljetos s američkom glumicom Nicolom Peltz (24) nakon samo sedam mjeseci veze
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
 Cyril Pecquenard/Kcs Presse/Profimedia

David i Victoria Beckham, piše britanski Mirror, razmatraju ideju da samo za najam luksuznog imanja za vjenčanje svog 21-godišnjeg sina Brooklyna, fotografskog aspiranta, potroše 350.000 britanskih funti, odnosno gotovo 3 milijuna kuna.

Radi se o ekskluzivnom Soho Farmhouseu u Chipping Nortonu, a bivši nogometaš i njegova supruga u tom slučaju iznajmili bi sve raspoložive prostore u tom privatnom klubu kojim se koriste samo njegovi članovi, što uključuje i kolibe koje se nalaze na posjedu.

image
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
Instagram

Ovaj spektakularni resort ima tri restorana, spa i vanjski bazen, a gostima osigurava privatnost, no iznos od 350.000 funti pokrio bi samo najam posjeda.

image
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na Saint Laurent reviji početkom godine
Dominique Charriau

Brooklyn Beckham zaručio se ljetos s 24-godišnjom američkom glumicom Nicolom Peltz nakon samo sedam mjeseci veze.

image
David i Victoria Beckham 2005. godine u Portugalu
Getty Images for Laureus

Mladom paru pandemija je pomrsila planove, stoga će vjenčanje zasigurno biti odgođeno jer najavljuje se pravi spektakl, nalik na kraljevska vjenčanja, koji nije izvediv u jeku pandemije.

No, ionako se već šuška da se mladenci ne sekiraju oko odgode jer su oni već ozakonili svoju vezu u vijećnici, što zbog pandemije u svijetu što zbog mladenačke nestrpljivosti.

Fanovima je povoda dala sama mama Victoria koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su njezini sinovi Cruz i Brooklyn - koji nosi tanki zlatni prsten, nalik burmi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:38