NADA ZA BENNIFER

Ben Affleck u niskom startu, želi obnoviti vezu s J.Lo: ‘Nemaju što izgubiti ako opet pokušaju‘

Ben Affleck u siječnju je prekinuo s 32-godišnjom kolegicom Anom de Armas, a čini se kako mu je Jennifer Lopez i dalje tiha patnja
Alex Rodriguez i Jennifer Lopez; Ben Affleck
 AFP

Jennifer Lopez (51) u četvrtak je službeno potvrdila kako je njezina veza s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (45) zauvijek gotova, a čini se kako je ta vijest posebno obradovala njezina bivšeg partnera, glumca Bena Afflecka (48).

- Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji. Nastavit ćemo se međusobno podržavati u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugome i našoj djeci - priopćio je sad već bivši par, koji je bio zajedno od 2017., a zaručili su se 2019. Namjeravali su se vjenčati prošle godine, no planove su nekoliko puta odgađali zbog pandemije koronavirusa.

Veza im je upala u ozbiljnu krizu nakon što se saznalo da se Alex dopisivao s drugim ženama. Jennifer preko toga očito nije mogla prijeći.

- Izgubljeno povjerenje ne može se vratiti - rekao je izvor blizak latino divi.

No bivši zaručnik popularne glumice i pjevačice, Ben Affleck, navodno već neko vrijeme čeka u niskom startu, a sad je spreman krenuti u akciju ne bi li ponovno osvojio nekadašnju ljubav - junak filma "Argo" u siječnju je prekinuo s 32-godišnjom kolegicom Anom de Armas, a čini se kako mu je Lopez i dalje tiha patnja. To je pokazao i nedavno kad je u jednom intervjuu javno pohvalio njezinu besprijekornu figuru.

- Kako je moguće da izgledaš isto kao 2003. godine?! Gdje se krije taj izvor tvoje mladosti - laskao joj je Affleck.

- Nije slučajnost da Ben uzdiže J.Lo u nebesa sad kad je i sam ponovno solo. Između njih i dalje postoji jaka, obostrana privlačnost. Unatoč prekidu, ostali su u vrlo dobrim odnosima. Nemaju što izgubiti ako pokušaju još jednom... Ben je bio jako strpljiv i rado bi njihovoj vezi dao novu šansu. Tko zna, možda ćemo uskoro opet gledati Bennifer! - otkriva izvor blizak glumcu, koji je s Lopez bio od 2002. do 2004.

Par se trebao vjenčati 14. rujna 2003., no sve su otkazali samo četiri dana prije ceremonije zbog pretjerane medijske pozornosti s kojom se Affleck nije mogao nositi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:32