ATRAKTIVNA PLAVUŠA

Berlusconi (83) snimljen s novom djevojkom (30): ‘To je osveta bivšoj jer ona ljubi pjevačicu!‘

Nova odabranica njegova srca je Marta Fascina, stranačka kolegica iz Forza Italije
Silvio Berlusconi i Francesca Pascale
 Salvatore Laporta/Ipa/Ipa/Profimedia

Već nekoliko mjeseci kruže glasine da bivši talijanski premijer i tajkun Silvio Berlusconi ima novu djevojku, a sada je stigla službena potvrda.

Naime, papparazzi su snimili njega i djevojku plave kose kako se drže za ruke na sunčanoj Sardiniji, gdje Berlusconi na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, prenosi talijanski Vanity Fair.

Nova odabranica njegova srca je Marta Fascina, stranačka kolegica iz Forza Italije, a osim političkih uvjerenja, dijele ljubav prema nogometu. Oboje su strastveni navijači Milana, a znaju se još iz vremena dok je Marta radila za poznati nogometni klub, a Berlusconi je u to vrijeme bio predsjednik Milana.

image
Marta Fascina
Ios/ropi/Zuma Press/Profimedia
image
Marta Fascina
Zucchi/insidefoto/ropi/Zuma Press/Profimedia

Prvi put su fotografirani zajedno i prije nekoliko mjeseci u Švicarskoj, što je potaknulo glasine o novoj ljubavi 83-godišnjaka.

Vrlo brzo je njegov PR tim objavio da je prekinuo vezu s Francescom Pascale (35), koja je potrajala 10 godina.

Priča se da je Berlusconi namjerno dostavio medijima fotografije sa Sardinije jer se želio osvetiti bivšoj partnerici. Naime, prije nekoliko dana Francesca Pascale nedavno se krasila naslovnice talijanskih časopisa nakon što je snimljena kako ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:00