OBITELJSKA FEŠTA

Bernie Ecclestone proslavio 90. rođendan i prinove u obitelji. Od Tamare je dobio neobičan poklon

Početkom srpnja vremešni Bernie je dobio sina, potom je sredinom rujna dobio još jednu unuku, a jučer je navršio i punih 90 godina
 Instagram

Bivšem mužu Hrvatice Slavice Ecclestone, milijarderu i nekadašnjem šefu Formule 1, Bernieju Ecclestonu skupilo se posljednjih mjeseci razloga za slavlje.

Naime, početkom srpnja vremešni Bernie je dobio sina, potom je sredinom rujna dobio još jednu unuku, njegova kći Tamara je rodila djevojčicu Serenu, a jučer je navršio i punih 90 godina.

image
Instagram

Unatoč pandemiji koja je u jeku, obitelj se skupila u vili u Gstaadu, selu u švicarskim Alpama, kako bi proslavili Berniejev rođendan.

Na Instagramu mu je čestitala njegova kći Tamara (36).

image
Bernie Ecclestone i kći Tamara
Instagram


- Najsretniji dan koji slavi moj divni tata. On zapravo ne voli pažnju i proslave, ali zaslužuje to jako puno. Uvijek razmišlja i čini stvari za druge. Nadam se da je danas osjetio koliko je jako voljen i cijenjen - napisala je u opis fotografije na kojoj pozira sa svojim ocem uz veliku plavo-bijelu tortu s brojem 90 koja je bila ukrašena s pregršt zajedničkih obiteljskih fotografija.

Čestitarima se pridružio i Tamarin suprug Jay Rutland (39).

- Sretan 90. rođendan velikom šefu - napisao je Bernijeu. Jay i Tamara za rođendan su mu poklonili backgammon, jednu od najstarijih igara na ploči poznatu i pod nazivom tavla, a Jay je dodao, gledavši Bernieja, kako su '90-e nove 60-e'.

image
Bernie Ecclestone
Instagram

Kod Bernieja to je svakako slučaj. On je namime, ove godine dobio i sina i unuku. Njegova supruga Fabiana Flosi (44) rodila je dječaka kojemu je par dao ime Ace.

image
Sophia i Serena, Berniejeve unuke
Instagram


Porođaj je za 44-godišnju Fabianu prošao glatko.

- Sve je bilo vrlo jednostavno, a porođaj je, hvala Bogu, završio nakon svega 25 minuta - otkrila je supruga šefa Formule 1 švicarskom Blicku.

image
Bernie Ecclestone i Fabiana
Fred Et Rick/Starface/Profimedia


- Nadam se samo da ću živjeti dovoljno dugo da vidim kako mi sin odrasta - rekao je Bernie za Daily Mail, dodavši i kako bi htio imati još djece.

image
Tamara Ecclestone s kćeri Serenom
Instagram


Svoju najstariju kćer, 65-godišnju Deborah, Bernie je dobio u braku s prvom suprugom Ivy Bamford. S drugom suprugom, hrvatskom manekenkom Slavicom Radić, dobio je 35-godišnju Tamaru i 4 godine mlađu Petru.

Bivši mogul Formule 1 direktoricu marketinga Fabianu Flosi oženio je 2012. godine, tri godine nakon razvoda od naše manekenke Slavice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:48