OTAC U 90. GODINI

Bernie Ecclestone s 45 godina mlađom ženom dobio četvrto dijete, otkrio i bebino ime

Bivši vlasnik Formule 1 i supruga Fabiana Flosi dječaka su nazvali Ace: ‘Sve je prošlo glatko‘
Bernie Ecclestone sa suprugom
 Topstar/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Milijarder Bernie Ecclestone dobio je dijete i to više ni manje nego u 90. godini života. Naime, supruga šefa Formule 1, Fabiana Flosi, rodila je sinčića, a par je ubrzo izvijestio da je sve prošlo glatko te da je porod trajao samo 25 minuta.

- Zahvalna sam Bogu na svemu - poručila je Berniejeva supruga, a ubrzo se oglasio i sam otac: "Dobili smo sina i nazvali smo ga Ace. Jako sam ponosan".

Bernie (89) i Fabiana (44) u travnju ove godine objavili su da čekaju dijete. Par se vjenčao 2012., tri godine nakon što se bivši vlasnik Formule 1 razveo od Slavice.

image
Bernie Ecclestone sa suprugom
Topstar/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Supružnici su se upoznali na Grand Prixu u Brazilu, a zbližili su se tijekom zajedničkog putovanja na utrku u Tursku. U ljeto 2009. posjetili su Hrvatsku, a Bernie je, podsjetimo, u Lijepoj našoj prijašnjih godina ljetovao s bivšom suprugom Slavicom.

Fabiana mu je treća supruga. Prvi put Bernie se oženio kad je imao samo 21 godinu i to s Ivy Bamford s kojom je dobio kćer Debbie koja danas ima 65 godina. Poslije nje proveo je 17 godina u vezi s djevojkom imena Tuana Tan, a nakon nje upoznao je Hrvaticu Slavicu s kojom je dobio kćeri Petru i Tamaru.

image
Bernie Ecclestone i Fabiana
Fred Et Rick/Starface/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:25