ZVIJEZDE NA JADRANU

Beyonce i Jay-Z krstare hrvatskom obalom: Bili su na Galešnjaku pa jeli u poznatom restoranu

Beyonce je uživala u romantičnoj večeri sa suprugom Jay-Zijem, okruženi upaljenim bakljama i cvijećem
Beyonce i Jay-Z na terasi restorana ”Fešta” na Kornatima
 Zadarski.hr

Beyonce na Galešnjaku? Prema riječima sugovornika portala Zadarski.hr iz Turnja, velika pjevačka zvijezda je svoj 39. rođendan u petak proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, otoka ljubavi, poznatog u cijelom svijetu zbog svog oblika srca.

Beyonce je uživala u romantičnoj večeri sa suprugom Jay-Zijem, okruženi upaljenim bakljama i cvijećem, nakon što su dan proveli krstareći na luksuznoj jahti „Lana” s kojom su prije četiri dana bili u akvatoriju Dubrovnika. 

Sugovornici Zadarskog.hr iz Turnja kažu da se toranj supermoderne jahte dugačke 107 metara dva dana mogao vidjeti s kopna, ali nisu znali tko je na brodu, sve dok se na obali nije pojavio chef poznatog restorana iz Sorenta s dvije Michelinove zvjezdice.

image
Beyonce i Jay-Z na terasi restorana "Fešta" na Kornatima
Zadarski.hr

- On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike.

Što su jeli i tko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području – kažu sugovornici dodajući kako će slike s proslave svog rođendana Beyonce objaviti na svojim društvenim profilima tek kada ode iz Hrvatske.

Da se svjetska pjevačka zvijezda sa suprugom odmara na našoj obali, Zadarski.hr dobio je potvrdu u subotu poslijepodne, kada su Beyonce i Jay-Z viđeni na Kornatima u restoranu „Fešta” na otoku Žutu. 

Bili su sami na terasi okruženi brojnim tjelohranitelja koji su budno pazili da im se nitko ne približi, eventualno ih pokuša snimiti mobitelom i tako uznemiri njihov boravak u restoranu. Unatoč tome, mi smo ipak uspjeli doći do nekoliko njihovih fotografija zahvaljujući čitateljima.     

Beyonce i Jay-Ziju naše se obala očito jako sviđa. Popularni par američkih glazbenika i uspješnih biznismena dosad je više puta boravio na našoj obali, najčešće krstareći na velikim iznajmljenim jahtama, a u Dubrovniku su i snimljeni 2009. godine. 

Za "Lanu" treba 2 milijuna dolara - tjedno

Luksuzna superjahta "Lana" duga je 107 metara, a u more je porinuta u lipnju ove godine i dolazak u Jadran joj je bio jedan od od prvih plovidbi. Prema dostupnim informacijama, jahta dostiže brzinu od 16 čvorova i može primiti 12 gostiju o kojima brine 31 član posade. Za tjedni najam "Lane" treba izdvojiti 1,7 milijuna američkih dolara, te još dodatnih 219 tisuća dolara za "sitne" troškove goriva i posade, tako da sedmodnevni najam doseže cijenu od skoro 2 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. listopad 2020 07:58