GOTOV ODMOR

Beyoncé i Jay-Z napustili Hrvatsku! Pokupio ih crni kombi, tjelohranitelj umalo izazvao incident

Proteklih dana par je krstario Jadranom na luksuznoj jahti Lana, koju su fotoreporteri Jutarnjeg jutros snimili u Župi dubrovačkoj

 
 Tonci Plazibat/Cropix

Nakon što je u Hrvatskoj proslavila 39. rođendan te nekoliko dana uživala u babljem ljetu, glazbena diva Beyoncé Knowles, njezin suprug, reper Jay-Z te njezina djeca Blue Ivy (8) i 3-godišnji blizanci Rumi i Sir - napustili su Hrvatsku.

Američki glazbeni par je proteklih dana krstario Jadranom na luksuznoj jahti Lana, koju su fotoreporteri Jutarnjeg jutros snimili u Župi dubrovačkoj.

image

Tonci Plazibat/Cropix

Ranije, slavni par posjetio je, između ostaloga, i otok Žut na Kornatima, a tijekom godišnjeg odmora u Lijepoj našoj maksimalno su pazili kako bi zaštitili svoju privatnost i vješto izbjegavali fotografe.

image
Beyonce i Jay-Z na terasi restorana "Fešta" na Kornatima
Zadarski.hr

No, u ranim poslijepodnevnim satima zamijećeni su kako byboatom napuštaju jahtu Lana na kojoj su plovili Jadranom te ulaze u kombi u naselju Srebreno koji ih je odvezao u zračnu luku. Sve se događalo pod budnim okom tjelohranitelja koji je, nezadovoljan ogromnim interesom, u jednom trenutku i zaprijetio prstom.

Beyoncé je na glavi nosila slamnati šešir s velikim obodom, a prije ulaska u crni kombi stavila je zaštitnu masku.
Budući da je boravak Beyoncé i njezine obitelji u Hrvatskoj bio obavijen velom tajne, pretpostavlja se da će sada, kada je napustila našu zemlju, na vidjelo izići novi detalji njezina rođendanskog putovanja.

image
Beyonce i Jay-Z na terasi restorana "Fešta" na Kornatima
Zadarski.hr

Što su jeli i tko je sve bio s njima medijima nije bilo poznato čak ni iz razgovora sa sugovornicima koji su s njima bili u kontaktu, a medijima su objasnili kako će slike s proslave svog rođendana Beyoncé objaviti na svojim društvenim profilima tek kada ode iz Hrvatske.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Podsjetimo, koliko je za sada poznato, Beyoncé i Jay-Z najprije su posjetili Galešnjak, otok koji ilustrira brojne razglednice iz Hrvatske zbog svojeg specifičnog oblika srca. Sam rođendan ova je glazbena i modna ikona provela na Malim Bisagama u blizini tog srcolikog otoka. Kasnije su se uputili na Kornate, potom na Korčulu.

- Na prvu, naravno, nismo vjerovali i mislili smo da se konobar šali. No, uskoro se cijelo osoblje rastrčalo po restoranu pa smo shvatili da vjerojatno doista dolaze – ispričala je jučer za Jutarnji Ivana Mišković, influencerica i modna urednica portala Wall.hr, ujedno i jedina osoba koja je uspjela snimiti ovaj utjecajni par na odmoru. Ivana je u subotu poslijepodne s društvom bila u restoranu Fešta na otoku Žutu kad ih je konobar iznenadio s najavom da uskoro stižu Beyoncé i Jay Z.

image
Ivana mišković
Instagram

- Došli su byboatom, tako da nismo vidjeli gdje su točno bili usidreni. Najprije je ušao samo jedan zaštitar, koji je tražio gdje će ih smjestiti. Kada je odabrao mjesto, osoblje ga je ogradilo velikim bijelim konopom - kaže Ivana koja je dodala da je Beyoncé bila u tamnoplavom kombinezonu s cvjetnim uzorkom i velikim šeširom, dok je kod Jay Z-ja najprije primijetila razigrane dreadlockse na glavi.

image
Ivana Mišković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:55