USPJEŠNA SURADNJA

Beyonce potpisuje ugovor težak čak 100 milijuna dolara s Disneyjem

U planu su tri projekta, radit će i soundtrack za film koji će poharati blagajne
Beyonce
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se da će slavna pjevačica Beyonce potpisati ugovor s Disneyjem s kojim je surađivala na 'Kralju lavova' 2019. godine i čija je suradnja izazvala veliku pozornost.

Pjevačica koja je poznata po hitovima 'Crazy In Love' i 'Single Ladies' pred krajem je potpisivanja ugovora vrijednog 100 milijuna dolara s kompanijom kako bi radila na njihova tri nova projekta. Prvi od njih bit će soundtrack za 'Black Panther 2', koji sljedeće godine dolazi u kina.

Beyonce je postala 'glavna igračica' za Disney i idealna je za njihov brend te je s njima već surađivala na brojnim projektima, što se pokazalo izuzetno uspješnim, a najviše je ostalo zapamćeno kad je posudila glas Nali u 'Kralju lavova'.

Također jedan od dijelova ugovora odnosi se i na to da će ponovno posuditi glas nekom liku u novom crtiću koji Disney priprema, iako za sad nije poznato o kojem projektu se radi.

Beyonce (beyonce / 16.12.2019), Image: 488290816, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Beyonce

Beyonce je prvi put za Disney radila 2007. godine kad se pojavila u njihovoj reklamnoj kampanji pod nazivom 'Godina od milijun snova' u kojoj su sudjelovale brojne poznate zvijezde. Pjevačica Beyonce Knowles tada je postala Alisa u zemlji čudesa.

Beyonce Knowles tako se fotografirala kako sjedi u šalici za čaj koja se okreće u vrtlogu, u društvu pjevača Lylea Lovetta kao Ožujskog zeca i glumca, odnosno klobučara Olivera Platta.

12/02/2017  Los Angeles (USA)

Pictures posted by Beyonce of her performance during the Grammy Awards ceremony,Image: 320739388, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CF / Thunder Press / Profimedia
CF / Thunder Press / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:14