TEŠKI DANI

BEYONCE SHRVANA ZBOG OPAKE BOLESTI U OBITELJI Otac popularne pjevačice bori se s rakom dojke: 'I moja djeca imaju veći rizik da će oboljeti'

 
 Getty Images for Gucci

Mathew Knowles (67), otac popularne pjevačice Beyonce u iskrenoj ispovijesti ABC-u otkrio je da se bori s rakom dojke.

Iako se taj rak u 99 posto slučajeva javlja kod žena, nije nemoguć i kod muškaraca.

Tešku dijagnozu otkrio je slučajno kada je jedan dan na svojoj majici našao nekoliko kapi krvi, piše CNN.

Rekao je da mu je najteže bilo lošu vijest priopćiti obitelji.

"Sve je to genetika. To znači da i moja djeca imaju veći rizik od dobivanja raka, ali i moji unuci. Zbog toga su se svi išlli testirati", rekao je.

On i supruga Tina rastali su se 2011. no cijela obitelj je ostala povezana. I nakon prekida često dolaze kćeri na nastupe i zajedno je bodre.

Mathew Knowles attends Kelly Rowland's record release party at HOME on July 10, 2007 in New York City., Image: 21836020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Retna Digital / Retna A / Profimedia
Retna Digital / Retna A / Profimedia
Mathew Knowles

Knowles je pomogao Beyonce oko solo karijere nakon što je napustila ženski bend 'Destiny's Child', a nakon razvoda joj je prestao biti menadžer. Bio je producent njenog prvog solo albuma 'Dangerously In Love'.

Nakon prekida njihovog poslovnog odnosa predavao je na fakultetu, a trenutno promovira novu knjigu o rasnim odnosima 'Rasizam: Kroz oči djeteta'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:06