DVOSTRUKO SLAVLJE

Beyoncé slatkom objavom čestitala svojim blizancima rođendan: ‘Što je bolje od jednog poklona?‘

Rijedak pogled u život svojih blizanaca dali su javnosti nedavno tijekom ručka u popularnom japanskom restoranu Nobu u Malibuu
Beyonce i Sir
 Instagram

Pjevačica Beyoncé proslavila je ovog vikenda rođendan svojih blizanaca.

U znak obilježavanja 4. rođendana svoje djevojčice Rumi i dječaka Sira, ova 39-godišnja glazbenica i megapopularna zvijezda objavila iskrenu poruku na svojoj web stranici u nedjelju. Beyoncé i njezin suprug, reper Jay-Z, imaju i 9-godišnju kćer Blue Ivy, koju ne skrivaju toliko od javnog života, a blizance su dobili 13. lipnja 2017. godine.

"Što je bolje od jednog poklona... dva", napisala je zvijezda za rođendan svojih blizanaca na svojim društvenim mrežama, dodajući: "Sretan rođendan Rumi i Sir.”

image
Beyonce, rođendanska čestitka blizancima
Beyonce.com/Screenshot


Nije veliko iznenađenje da Beyonce i Jay-Z nisu objavili rođendanske slike Rumi i Sira, budući da znamo kako su roditelji prilično privatni kada je riječ o dijeljenju slika njihovih mališana.

image
Kći Rumi
Instagram


Ipak, rijedak pogled u život svojih blizanaca dali su javnosti nedavno tijekom boravka na plaži u Malibuu, u Kaliforniji, gdje su sa svoje troje djece uživali u obroku u popularnom japanskom restoranu Nobu na obali oceana. Fotografije druženja pjevačica je objavila na svom Instagram profilu, međutim, lica Rumi i Sira nisu bila vidljiva na slikama.



Jedna od fotografija pokazivala je kako Beyoncé na plaži poseže za Sirom koji nosi bijelu košulju i bež kratke hlače, kose svezane u maloj punđi. Na drugoj slici, Rumi je nosila pastelnu haljinu i imala kosu u dvije kečkice dok je umakala nožne prste u ocean.

image
Beyoncé
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Govoreći o očinstvu, reper Jay-Z nedavno je izjavio da je to što je postao otac promijenilo njegov život nabolje.

Pružio je i jedan opipljiv primjer.

image
Beyonce i Blue Ivy
Instagram


"Nevjerojatno je to. Nisam naučio plivati ​​sve dok se Blue nije rodila. To je sve što trebate znati. To je metafora naše povezanosti.”

"Ako ikad padne u vodu, a ja ne mogu do nje… Nisam mogao prihvatiti tu misao. Morao sam naučiti plivati. To je to. To je bio početak naše povezanosti”, nastavio je 51-godišnji reper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:55