PROZIRNA HALJINA

Bez šminke, a gotovo i bez odjeće... Kendall zapalila društvene mreže razgolićenim fotografijama s Barbadosa

Na objavljenim fotografijama nije našminkana, ima djelomično podignutu kosu, a dodatno se ukrasila prstenjem i naušnicama

Kendall Jenner

 Instagram/Kendall Jenner

Kendall Jenner pokazala je nevjerojatnu figuru pozirajući u malenom bikiniju dok je bila na odmoru na Barbadosu za Novu godinu. 28-godišnja zvijezda nosila je crveno bijeli bikini, a fotografije je sa svojim pratiteljima podijelila na Instagramu u četvrtak.

Dok odmara od karijere supermodela i modnih pisti, fotografirala se s prijateljima u sumrak na plaži u svim mogućim pozama - ravno gledajući u kameru, navlačeći tange, sa stražnje strane, na deblu... Na objavljenim fotografijama nije našminkana, ima djelomično podignutu kosu, a dodatno se ukrasila prstenjem i naušnicama.

Kendall je doček Nove godine proslavila s Justinom i Hailey Bieber na Barbadosu, a na putovanju je bio i njen bivši dečko Bad Bunny te brojni zajednički prijatelji. Izvor je za TMZ rekao da se par nije pomirio te da nisu službeno zajedno, već da su se družili zbog zajedničkih prijatelja bez romantičnih ispada.

- Vrlo su bliski prijatelji privrženi jedno drugome, nešto bi se moglo dogoditi ako provedu duže vrijeme zajedno, no ne daju su vremena koliko je potrebno da uspiju, rekao je izvor za Daily Mail.

Sredinom prosinca objavljeno je da Kendall i Bad Bunny, odnosno Benito Martinez Ocasio, više nisu zajedno nakon gotovo godinu dana veze. Prve glasine o njihovoj vezi objavljene su u veljači 2023. nakon što su viđeno na dvostrukom spoju s Justinom i Hailey na Beverly Hillsu.

Dan prije fotografija u bikiniju, Kendall je na Instagram objavila fotografiju u prozirnoj haljini bez grudnjaka. Također se fotografirala s Hailey te podijelila brojne fotografije na storyjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:41