VIKEND NA PLAŽI

Bezvremenska ljepotica Liv Tyler nakon drame s covidom napokon bezbrižno uživa s obitelji

Osim što je i sama preboljela koronavirus, glumica se zbog globalne pandemije nedavno morala povući i iz jednog poslovnog projekta
Liv Tyler 
 Mega Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudska zvijezda Liv Tyler (43) lijepu i sunčanu nedjelju iskoristila je za obiteljsko druženje na plaži u Miamiju. Junakinja filmova "Armagedon" i "Gospodar prstenova" snimljena je s najmlađom kćeri, četverogodišnjom Lulu Rose, a s njima je bila i nekolicina glumičinih prijatelja.

Atraktivna Liv izgledala je zanosno i u ležernom izdanju, bez trunke šminke, u dugačkoj crvenoj kaftan haljini i sa sunčanim naočalama u stilu Jacqueline Kennedy. Najstariji sin Milo William (16) i šestogodišnji Sailor Gene nisu viđeni sa slavnom mamom, koja je, sudeći po fotografijama, itekako uživala u opuštajućem, ženskom vikend druženju.

image
Liv Tyler
Mega Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, kći slavnog rokera i frontmena benda Aerosmith, Stevena Tylera, krajem prošle godine zarazila se covidom-19, zbog čega je Silvestrovo i prve dane 2021. dočekala u karanteni, odvojena od obitelji.

- Izgurala sam cijelu 2020. čuvajući sebe i svoju obitelj, čineći sve što sam mogla da zaštitim svoj 'vučji čopor', slijedila sam sva pravila i onda je uslijedio bum... Ovaj virus dolazi brzo, poput lokomotive... U meni su se kovitlali osjećaji straha, srama i krivnje, pitala sam se od koga sam uopće mogla dobiti virus, bojala sam se hoću li zaraziti nekoga u svojoj blizini... Inače sam vrlo privatna i sramežljiva osoba, ali ovo sam morala podijeliti s vama. Čuvajte sebe i druge - napisala je glumica na Instagramu sredinom siječnja ove godine.

image
Liv Tyler
Mega Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

A osim borbe s koronavirusom, Liv se nedavno morala suočiti i s problemima na poslovnom planu. Naime, zbog pandemije i neizvjesnosti s transatlantskim putovanjima bila je primorana odustati od snimanja druge sezone dramske TV serije "9-1-1: Lone Star", u kojoj je glumila Michelle Blake, voditeljicu i šeficu tima hitne medicinske pomoći.

Glumica, koja s partnerom Davidom Gardnerom i djecom živi u Londonu, tijekom prve sezone uspjela je putovati iz Velike Britanije u Los Angeles, no globalna pandemija povratak kući učinila joj je previše kompliciranim pa je odlučila kako je ipak najbolje definitivno se povući iz projekta.

image
Liv Tyler s kćeri Lulom Rose
Mega Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:50