KOD SLAVNOG DJ-A

Bianca Censori ponovno grudi skrivala plišanom životinjom: Došla je na rođendan držeći svoju mačku

Kanye i Bianca pošli su u noćni klub na proslavu rođendana DJ-a Khaleda i pozornost privukli svojim modnim odabirima

Kanye West i Bianca Censori 

 Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Počelo je s plišanom životinjom u Dubaiju, potom polarni medvjed, pa mačka… Čini se da Bianca Censori (28) postavlja trend svojim odjevnim kombinacijama koje prati modni dodatak u obliku plišanih životinja koje najčešće imaju funkciju skrivanja njezinih prsa.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Sinoć se uputila sa suprugom Kanyeom Westom (46) u LIV noćni klub u Miamiju. Reper je nosio potpuno crnu odjevnu kombinaciju, dok je u kontrastu njemu Bianca bila u bijelom. Australska arhitektica je nosila možda dosad najoskudnije modno izdanje. Odjenula je metalik jednodijelni kombinezon s remenčićima i usklađenim ukrasom na glavi, a uz to je uparila bijele štikle. Grudi je skrivala samo plišanom krznenom mačkom.

image

Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Par je tako odjeven stigao na rođendansku zabavu hit DJ-a Khaleda oko 3:30 ujutro. Među uzvanicima bio je i Lil Wayne. Tijekom večeri, Kanye je izašao na pozornicu i predstavio još nove glazbe sa svog nadolazećeg albuma Vultures.

Trend plišane životinje

Nakon glasina o prekidu koje su poljuljale ovaj kontroverzni par, pojavili su se zajedno krajem studenog u Dubaiju na proslavi otvorenja poslovnice modne dizajnerice Amine Muaddi. Ako ćemo suditi prema tom i sljedećim pojavljivanjima u javnosti – paru sasvim dobro ide, a Censori ima novi modni pravac. Tada je prvi put uz sebe privila plišanu životinju.

Par se trenutno nalazi u Miamiju gdje je prije šetnje s plišanom mačkom, Bianca prošetala polarnog medvjeda. Naime, par je došao na Art Basel Miami, a Bianca je nosila prozirni body i prozirne štikle. Na glavi je imala krznenu kapu, a u rukama polarnog medvjeda s kojim tad baš i nije uspijevala prikriti grudi.

image

Bianca Censori s plišanim životinjama

Profimedia/

Podsjećamo, par je ovog ljeta uživao u Italiji, ali prema medijskim natpisima, Talijani nisu uživali u njihovu ponašanju i Biancinim oskudnim odjevnim kombinacijama.

image

Bianca Censori

Profimedia/

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u siječnju, samo nekoliko mjeseci nakon Kanyeova razvoda od Kim Kardashian s kojom ima četvero djece. Ranije je Censori godinama bila šefica arhitekture za Yeezy. Prema ranijim pisanjima medija, Bianca pomaže Kanyeu s nekim dizajnima i nadaju se da će njihova moda promijeniti kulturu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:45