NOVI IZGLED

Bianca Censori pozirala suprugu u seksi čipkastim tajicama dan nakon druženja s Kim Kardashian

Kanye West objavio je na svojoj Instagram priči Biancu Censori koja je pozirala u svijetloj odjevnoj kombinaciji

Bianca Censori

 Screenshot/instagram/ye/

Kanye West nastavio je isticati svoju suprugu Biancu Censori u nizu fotografija koje je u srijedu objavio na svojoj Instagram priči. Čini se da je 46-godišnji reper napravio improvizirano fotografiranje s 29-godišnjim australskom arhitekticom.

Nešto ranije obožavatelji su ismijali Kanyea i njegovu suprugu, nakon što je reperov najbolji prijatelj Justin LaBoy izjavio da se nadaju da će imati "hrpu djece". Bianca se razotkrila bez grudnjaka u blijedoružičastom topu dok je isprobavala više poza.

Stajala je s rukama na leđima ispred niza sivih dvokrilnih vrata kako bi se istaknula u svijetloj odjevnoj kombinaciji. Osim topa, nosila je čipkasti donji dio i bijele štikle. Kosu je zalizala u punđu. Okrenula se od kamere kako bi pokazala odjevnu kombinaciju i sa stražnje strane.

image

Bianca Censori

Screenshot/instagram/ye/

U listopadu prošle godine izvor blizak paru rekao je za DailyMail.com da je reper naredio Bianci da "nikad ne govori", a rekli su da on bira upečatljive kombinacije koje ona nosi u javnosti.

Do sada nije ni potvrdio ni demantirao da on određuje kakvu će odjeću nositi njegova supruga, iako je poznato da je utjecao na stil svoje bivše supruge Kim Kardashian, a svojoj bivšoj djevojci Juliji Fox kupio je cijelu garderobu kad su počeli izlaziti. Ranije su Bianca i Kim snimljene kako stoje jedna pored druge dok čavrljaju i gledaju nastup Kanyea Westa.

image

Bianca Censori i Kim Kardashian

Screenshot X/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 14:41