IPAK PREDAH

Bianca uzela pauzu od Kanyea: ‘Njegovo kontroliranje bilo je previše. Prijatelji su odustali od borbe da joj pomognu‘

Za Biancu kažu da više ne misli svojom glavom jer samo sluša Kayneove naredbe

Kanye West i Bianca Censori

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kanye West i Bianca Censori su "na pauzi" zbog obiteljskog pritiska oko njegovog "kontrolirajućeg ponašanja", prenosi The Sun. Kanye se oženio za glavnu arhitekticu njegovog brenda "Yeezy" u prosincu 2022. godine nakon samo mjesec dana od razvoda s Kim Kardashian.

Bianca i Kanye od tad su nerazdvojni, putovali su zajedno mjesecima, no obožavatelji su izrazili zabrinutost oko njegovog ponašanja prema njoj. Nakon što se Bianca udala za zvijezdu, skratila je kosu i prihvatila bizarnu modu - od otvorenih odjevnih kombinacija do omatanja cijeloga tijela, uključujući i lice koje je omotala steznom gazom što je posebno zabrinulo obožavatelje.

Njezina obitelj i prijatelji također su joj sugeriraju da ga ostavi nakon što joj je pjevač nametnuo stroga pravila kojih se treba pridržavati, uključujući i jedenje određene hrane. Bianca je ostala u Australiji nakon što se ranije ovoga mjeseca vratila bez Kanyea, a upućeni je izvor rekao da par uzima pauzu.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Za Biancu kažu da više ne misli svojom glavom jer samo odrađuje naredbe svojega supruga. "Također mora jesti određene namirnice i vježbati, iako Kanye ne vježba", rekao je izvor te dodao da reper manipulira svojom ženom kako bi od nje stvorio "radikaliziranu" verziju Kim Kardashian.

Kanye je rekao da su uzeli pauzu sredinom listopada i da mu je sada jedini fokus na glazbi. Trenutno je posvećen albumu koji želi objaviti s Ty Dollar $ignom.

"Bio je puno sretniji i fokusiraniji s njom u blizini, ali mislim da je Bianca shvatila da ju taj odnos ‘košta‘ jer svatko ima svoje mišljenje", rekao je izvor te dodao da Kanye ne izgleda zabrinuto zbog toga što je trenutno sav u glazbi.

image

Kanye West

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Kanye je potpuno usredotočen na dovršavanje albuma i pronalaženje partnera koji će mu pomoći u distirbuciji jer je prošle godine zbog svojih antisemitskih komentara izgubio brojne suradnike", nastavio je izvor. Kanye je radio u luksuznom kompleksu Banyan Tree u Al Uli, opisanom kao "začarano utočište koje ne ovisi o vremenu i prostoru".

Bianca zna kako osvojiti naslovnice i voli biti Kanyeova muza jer tako dolazi do slave. Njezini su najbliži odustali od pokušaja da pokažu Bianci kako se reper ponaša prema njoj jer ona smatra da su oni samo ljubomorni na nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 18:37