ZAOKRET U POLITICI

Biden na Twitteru prati 12 osoba, a samo jednu iz showbiz svijeta. Zvijezdu koju je Trump izvrijeđao

O moj Bože, konačno mogu vidjeti predsjednikove tvitove, možda više nikada ne bih trebala tvitati, napisala je uzbuđeno.
Joe Biden i Chrissy Teigen
 Afp, Twitter

Nedugo nakon što je prisegnuo u srijedu na inauguraciji američki predsjednik Joe Biden potpisao je 15 izvršnih uredbi, poništavajući tako niz politika svog republikanskog prethodnika Donalda Trumpa.

Predsjednički mandat u Bijeloj kući započeo je još jednim zanimljivim potezom, javljaju američki showbiz časopisi. Naime, na Twitteru je počeo pratiti samo jednu osobu koja nije povezana s Bijelom kućom, a riječ je o jednoj od omiljenih Amerikanki na društvenim mrežama - Chrissy Teigen.

Osim što je počeo pratiti potpredsjednicu Kamalu Harris, prvu damu Jill Biden, njezinog supruga Douga Emhoffa te nekoliko dužnosnika Bijele kuće, tu se našlo i ime Chrissy Teigen.

- O moj Bože, konačno mogu vidjeti predsjednikove tvitove, možda više nikada ne bih trebala tvitati, napisala je uzbuđeno.

Joe Biden počeo je pratiti Chrissy Teigen na Twitteru nakon što ga je ona to lijepo zamolila.

- Bok Joe Biden, već četiri godine imam blokadu od strane predsjednika, možeš li me molim te zapratiti, napisala je u srijedu ujutro američka zvijezda koja je jučer osobno bila na inauguraciji jer je ondje pjevao i njezin suprug, poznati glazbenik John Legend.

TV voditeljica, manekenka, modna inspiracija, ali i odlična kuharica koja je izdala knjigu s receptima jedna je od omiljenih osoba na Instagramu koja svakodnevno uveseljava duhovitim opaskama svoje pratitelje crticama iz privatnog života. Ima dvoje djece.

I ovaj potez Joe Bidena veliki je zapkret u odnosu na politiku Donalda Trumpa koji je svojedobno sa Chrissy vodio prljavi rat riječima. Bivši američki predsjednik prozvao ju je da ima 'prljava usta', a supruga Johna nazvao je dosadnim, jer je smatrao da su preuzeli njegovu zaslugu za reformu zatvorskog sustava u Americi koja je u tijeku.

Chrissy mu nije ostala dužna pa je na svom Twitteru objavila poruku svojoj kćerkici Luni, u kojoj je neizravno 'oprala' predsjednika.

'Luna, sjećaš li se one noći prije nego si krenula u vrtić? Kad ti je mama izrađivala natpis i kad je pi***ca i đu**e imalo svoj deveti živčani slom tog dana?', napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj kredom ispisuje natpis na ploči za vrtićarce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:31