PJEVAČ U PROBLEMU

Bieber na meti fanova, primijetili su urnebesni detalj, ali i upozorili na jednu stvar: ‘Platit će masnu kaznu za ovo‘

Pjesma ‘Peaches‘ u tekstu ima nedozvoljene riječi, a zvuk koji je trebao prekriti psovke malo je zakazao...

Justin Bieber

 Matt Winkelmeyer/ Profimedia

Na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, pjevač Justin Bieber svojim je stylingom zbunio gledatelje. Pjevač je, naime, izašao na pozornicu i izveo svoj hit "Peaches", odjeven u trenirku s kapuljačom i lepršave kožne hlače s bejzbolskom kapom, zbog čega su ga obožavatelji spominjali u objavama na društvenim mrežama.

"Nastupa li to Justin Bieber ili Ross Geller? Svijet možda nikada neće doznati", "Jesam li to samo ja ili je Justin Bieber posudio kožne hlače od Rossa iz 'Prijatelja'?", glasili su komentari na Twitteru koji su nasmijali mnoge.

Međutim, pjesma 'Peaches' u tekstu ima nedozvoljene riječi, a osoba koja je zvukom trebala prekriti psovke nije odradila dobar posao, pa bi pjevač mogao dobiti kaznu.

image

Justin Bieber

Valerie Macon/AFP

“Platit će masnu kaznu za ovo”, napisao je jedan od fanova nakon što je osvanula videosnimka na kojoj se čuju da njegove psovke u pjesmi.

Ranije te noći, Justin je prošetao crvenim tepihom sa suprugom Hailey Baldwin u predimenzioniranom Balenciaginom odijelu i s ružičastom vunenom kapom. Uz brojne pohvale naišao je i na velike kritike onih koji smatraju kako se ipak mora uozbiljiti.

image

Justin Bieber i Hailey Bieber

Upi/Profimedia

Na kraju, Bieber je otišao bez ikakvih nagrada na nedjeljnoj dodjeli Grammyja, unatoč osam nominacija ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:36