ŽIVOTNA AGONIJA

Bila je jedna od najvećih pjevačkih zvijezda u Jugoslaviji, a sad jede u pučkoj kuhinji: ‘Jedva stoji na nogama...‘

Prošle se godine pisalo i da ima problema s najmodavcima jer nema za stanarinu

Bebi Dol

 Screenshot YouTube

Srpski mediji raspisali su se kako legendarna pjevačica Bebi Dol jede u pučkoj kuhinji. Jedan od volontera navodno ju je vidio više puta kako tamo uzima obrok.

- Dosta je smršavjela i jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. Izgledalo je baš tužno - rekao je medijima. Njezini prijatelji kažu da je nisu vidjeli već dugo te da nisu u kontaktu.

- Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, obiteljski problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom nitko nije u kontaktu već neko vrijeme... Život joj je postao baš kaotičan. Što se tiče njenog braka s Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od glazbe kao da se oprostila. Nadam se da će se sve riješiti i da će ona opet biti ona stara Bebi - kazali su bliski prijatelji pjevačice.

U međuvremenu se javila i Bebi Dol, pavog imena Dragana Šarić, tvrdeći da volonter nije u pravu.

- Evo me u svom kraju u svojoj lijepoj kući. Ne bi me bilo sramota i da jesam bila u narodnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj obitelji, majci i ne znam odakle ljudima tako nešto - kazala je za Blic.

Prošle se godine pisalo i da ima problema s najmodavcima jer nema za stanarinu zbog čega je navodno pobjegla iz stana.

Bebi Dol proslavila se kad je 1991. nastupala na Eurosongu s pjesmom ‘Brazil‘, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:04