HEATHER LOCKLEAR

Bila je najbolje plaćena TV glumica, a sada se opija, puni crnu kroniku i snima loše hororce

Prošla su vremena kad je ova plavuša u medije dospijevala zahvaljujući ulogama. Danas joj je rođendan, ali nema razloga za slavlje...
Heather Locklear
 Blink-news.com/blink News/ron Wolfson/everett/profimedia

Američka glumica Heather Locklear napunila je danas 59 godina. No, nije na društvenim mrežama objavljivala fotografije slavlja ni darove ni zahvale čestitarima. Odlučila je, čini se, rođendan proslaviti tiho i u najužem obiteljskom krugu.

S obzirom na to da je iza nje poprilično teška godina, ili bolje rečeno teške godine, ne čudi što Heather ne želi pompu za rođendan.

Prošla su vremena kad je ta krhka plavooka plavuša u medije dospijevala zahvaljujući ulogama ili u nekim lijepim prigodama.

Danas su to više priče za crnu kroniku i žute medije.

image
Lisa Rinna, Heather Locklear i Rob Estes u sceni iz "Melrose Placea"
Paramount Home Entertainment/Zuma Press/Profimedia

Nije stvar tomu tome da je Heather ostarjela i fizički propala (iako je situaciju pokušala popraviti botoksom, što joj baš i nje usojelo) te da gotovo nema ni traga onoj ljepotici za kojom su patile generacije tinejdžera i onih malo starijih gledajući je u "Dinastiji" i "T. J. Hooker", "Melrose Placeu", "Svim gradonačelnikovim ljudima"... Uništio ju je alkohol i neprestane bitke s unutarnjim demonima.

image
Burt Harris/pi/Zuma Press/Profimedia

Od 2008. godine, kratko nakon što joj je propao drugi brak, a karijera počela šepati, Locklear se bori s tjeskobom i depresijom i više je puta tražila pomoć psihijatra. Iste te godine prvi je put uhićena zbog vožnje pod utjecajem opojnih sredstava, lijekova na recept.

Zatim je 2010. godine udarila automobilom u prometni znak pa pobjegla s mjesta nesreće i zaradila prekršajnu prijavu. Dvije godine kasnije prevezena je u bolnicu nakon što joj je pozlilo zbog miješanja lijekova i alkohola i sumnje na pokušaj samoubojstva. Opet je bila hospitalizirana.

image
Hather Locklear, policijska snimka
- © Ohpix.com ©/Kadena/Profimedia

U proteklih pet godina pak tri je puta bila na odvikavanju od alkohola - posljednji put nakon što je krajem 2019. završila na psihijatriji. Tada je u objavama na društvenim mrežama pisala da se "prepušta u božje ruke".

Alkohol očito (a prema nekim izvorima i opijati) iz Heather izvlače ono najgore. Kad popije, glumica postane nasilna jer je prije nekoliko godina bila uhićena kad je pijana napala i gušila svoju majku Dianu. Također, prije dvije godine dva puta su je uhitili zbog vožnje pod utjecajem alkohola i svađe s policajcima. I tada je sud odredio da mora na liječenje od alkohola.

image
Alpha/Zuma Press/Profimedia

U veljači 2018. godine završila je u pritvoru kad se napila, posvađala s dečkom Chrissom Heiserom pa su se potukli i na kraju ga je ona izbacila iz kuće. Kad su se policajci pojavili, i njih je udarala nogama. Iste godine u lipnju opet je prevezena u bolnicu, na psihijatriju, jer je, navodno, prijetila da će se ubiti.

Ona i Chriss su se pomirili, a uz kćer Avu (22) on joj je najveća podrška u pokušajima da vrati život u normalu. S Chrissom Heisserom, kojeg poznaje još iz srednje škole, u vezi je pet godina, a iza nje su dva braka - s bubnjarem Tommyjem Leejem i gitaristom Richom Samborom s kojim je dobila jedino svoje dijete, Avu.

image
Warner Bros. Pictures - Album/Album/Profimedia

Privatni problemi odrazili su se i na posao. U posljednjih deset, petnaest godina pojavljivala se uglavnom u epizodnim ulogama u raznim serijama i sitcomima, poput "Nekih novih imigranata", "Franklin i Bash", "Ludnice u Clevelandu" te filmova B produkcije... Nekad jedna od najbolje plaćenih televizijskih glumica, koja je od glume i modelinga stekla bogatstvo koje se danas procjenjuje na 25 milijuna dolara, nije više poželjna suradnica i teško može birati što će raditi.

To se može naslutiti i po njezinu sljedećem projektu. Uskoro bi, naime, trebalo početi snimanje horora "Zombie Brothel" u režiji glumca, producenta i "tjelohranitelja slavnih" Marka Behara, a uz nju bi se u filmu trebao pojaviti i bivši boksački šampion Floyd Mayweather Jr.

image
Blink-news.com/Blink News/Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 04:09