SAVRŠENE OBLINE

Bila je najseksi žena svijeta s idealnim 99-63-91 mjerama, a sada već slavi 41. rođendan

U međuvremenu je prošla kroz nekoliko raspada veza, spontani pobačaj, ali i borbu s viškom kilograma...
 Instagram

Već 15 godina britanski model, glumica i TV voditeljica Kelly Brook suvereno nosi titulu seks-simbola, s kojom će za koji dan proslaviti 41. rođendan.

Naime, 2005. prvi je put, sa svojih 25 godina, prema izboru FHM-a, proglašena najseksi ženom svijeta, a u međuvremenu je prošla kroz nekoliko raspada veza, spontani pobačaj, ali i borbu s viškom kilograma.

image
Balawa Pics/Balawa Pics/Profimedia

No, iako su mnogi sumnjali kako će titula ljepotice kratko trajati, fantastičan izgled zadržala je do danas. Kroz godine je Brook, sve od 1998., bila gotovo na svakoj listi stotinu najljepših žena, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama govore u prilog da će na tronu biti još dugo, a u prilog tome govori da ju je pobjednicom iznova isti časopis proglasio i 2016.

image
Balawa Pics/Balawa Pics/Profimedia

Da je ne krasi isključivo ljepota, pokazala je i objavivši svoju autobiografiju "Close up", koja je dospjela na listu bestselera Sunday Timesa. Glumila je i u nekoliko filmova kao što su "Absolon", "Fishtales", "Piranha 3D", "Keith Lemon: The Film" i "Taking Stock", a u SAD-u je poznata po ulozi u sitcomu "One Big Happy".

image
Balawa Pics/Balawa Pics/Profimedia

Kako bilo, istraživači sa Sveučilišta u Teksasu prema podacima o njezinim mjerama zaključili su da je djevojka iz Kenta savršena u gotovo svakom pogledu. Naime, Kelly je visoka 168 centimetara, a bila je poznata po mjerama 99-63-91. S vremenom se prilično opustila i udebljala za nekoliko konfekcijskih brojeva, ali, kako je rekla, isprva nije primijetila višak kilograma, već su joj na to ukazali fotografi koji bi joj na crvenom tepihu sugerirali da uvuče trbuh.

image
Instagram

Za časopis Hello ispričala je kako je u početku bila u šoku, no to ju je ponukalo da iznova počne raditi na svom tijelu. U rekordno je roku s konfekcijskog broja 44 pala na 40, koji nosi i danas, a upravo je njezine obline, po mišljenju mnogih, čine savršenom.

image
Instagram

Da nema kompleksa, Kelly je pokazala i prije par dana kada je svog psića Teddyja Londonom prošetala u neglamuroznom izdanju, bez šminke i frizure.

image

Stanley/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Iako, njezine društvene mreže redovito prikazuju samo idiličnu stranu ljepote i života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2024 08:53